Arkiver

Sponsoreret indhold

BlueNordix: Et marketingssystem der gør det lettere for dig og din virksomhed

Mange virksomheder arbejder i dag med telemarketing. Det kan være i form af kundeservice, almindelig telemarketing eller noget helt tredje. Denne branche er svær at have med at gøre, da der er mange ting der hele tiden skal tages stilling til, og derudover skal du være opmærksom på, hvad kundens behov er. Kundens behov er i fokus, men du skal også have udført nogle salg, og nogle gange kan det føles som om, at denne kombination er helt umulig. Læs med her, for at finde frem til den bedste løsning. 

Prøv BlueNordix

BlueNordix er her for at hjælpe dig, så du ikke længere selv behøver at stå med det hele. I en virksomhed med massevis af opgaver kan det godt synes overvældende at skulle stå for alt, og hvis der er nogen der kan gøre det nemmere for dig, hvorfor så ikke give dem chancen? Dette telemarketingssystem som der her er tale om, er BlueNordix. BlueNordix kan hjælpe med at gøre din hverdag lidt lettere, og sørge for at du bevare et overskueligt overblik over situationen. Pludselig er det ikke så svært at bevare koncentrationen samtidig med, at du holder kundens behov i fokus. Alt der skal til er et ordentligt telemarketingssystem, og det har du fundet, hvis du vælger BlueNordix.  Men hvad kan BlueNordix egentlig byde ind med? 

Hvad er fordelene ved dette system?

BlueNordix har mange forskellige funktioner der gør det nemt at tilpasse systemet til dig og dine behov. Noget der kan motivere mennesker er, hvis de kan se gode resultater af det de gør. Hos BlueNordix er dette netop muligt. Det kaldes et ”Dashboard”, hvor du kan følge med i, hvordan det går med opkald og salg. Informationen fra hvert opkald bliver sendt over til dette dashboard, så du kan følge med hvilke fremskridt der er i din virksomhed. Det kan i den grad øge både du og dine medarbejders indsats, og frembringe mere motivation til at gøre det endnu bedre i fremtiden. Hvis ikke du kan se de fremskridt du laver, så ved du ikke om der er fremskridt eller ej. De fleste får mere blod på tanden, hvis de kan se at der er noget der går godt, og så ønsker de selvfølgelig at fortsætte. Med BlueNordix vil du altid kunne se hvordan det hele forløber.  

Bevar overblikket 

Når det drejer sig om at tale med mennesker igennem hele arbejdsdagen, så er det også vigtigt at det fungerer som det skal, samt at de aftaler man har lavet huskes og overholdes. Med BlueNordix gives du et overskueligt og nemt system, der gør det enkelt for dig at bevare overblikket, også selv i pressede situationer. Du kan derudover selv vælge om du ønsker autodialer når en samtale er færdig. Vælger du dette til, vil den næste fremtidige kunde ringes op, og du kan gå i gang med endnu et salg. Samtidig vil du nemt kunne skue indover de aftaler du har, da de står overskueligt og letlæseligt foran dig på skærmen. Med BlueNordix skal det være simpelt og lige til, med dette system oplever du ikke noget bøvl. Tværtimod vil du bemærke, hvordan overblikket genfindes og stressen langsomt forsvinder.