Arkiver

Sponsoreret indhold

Følg med i 2019: Disse trends er det nye

Trends kommer og går og i 2019 ses der endnu flere vilde trends end nogensinde før. Følg med i denne artikel, for at finde ud af, om du skal afprøve disse nye trends.

Kom hurtigere rundt med de nye løbehjul

Rundt omkring i København kan man se de nye løbehjul værende parkeret. Disse kan du via en app leje og komme nemt fra A til B. Det koster ikke meget og er nemt at scanne sig ind på. De forskellige løbehjul i København lige nu hedder Voi og Tier. Alt du gør, er at bruge din app til at finde et løbehjul i nærheden af, hvor du er. Herefter bruger du din smartphone til at scanne mærket på løbehjulet, herefter kan du tage løbehjulet, hvorhen du gerne vil. 

Den uendelige modetrend

Mode er en trend og bliver nok ved med at være det. I 2019 handler det stadig om at kunne være sig selv og udtrykke hvem man er, fra det tøj man går i. I hver sæson, kommer der nye modetrends. Noget helt oppe i tiden er mærket Ichi fra online-mode.dk, hvor sloganet hos Ichi er ”nemt at bruge og nemt at elske”. Her er der noget for enhver smag. 

Foruden det at være sig selv i sit tøj, er den rå kedeldragten en trend i 2019. Hvor tilsatte ankelstøvler og øreringe giver sit helt eget udtryk. Den hvide farve har stadig en masse charme over sig og det trender endnu mere end før at iklæde sig i fuldstændigt hvidt tøj hele vejen igennem. 

Mindskning af madspild er oppe i tiden

Rundt omkring i Danmark, kan det at skralde være med til at spare dig for en masse penge. Hver dag er supermarkederne tvunget til at smide frugt og grønt, brød, kød, pålæg, juice og mælk ud, fordi det ikke kan sælges næste dag. Her står mange skraldere klar til at hjælpe sig selv.

Før i tiden var det mest de hjemløse, der skraldede, men nu er det blevet populært blandt folk, der gerne vil spare lidt penge. Ønsker du ikke at skralde for at finde billigt mad, kan du via appen TooGoodToGo finde rigtig meget billigt kvalitetsmad fra restauranter og supermarkeder til billige penge. Mad som de alligevel selv skulle smide ud. Læs meget mere om økologi og bæredygtighed på 1tonmindre.dk.

Online dating forsætter sin popularitet 

Hvem kan overhovedet huske tiden inden online dating. Hvert år kommer der nogle gode nye ideer indenfor den online dating. Tinder er stadig en stor ting, men ikke lige så hip som i opstarten.  

I dagens Danmark behøver man ikke være i et fast forhold for at dyrke sex. Det bliver ikke set ned på, som det gjorde før i tiden. Flere hjemmesider og apps gør det derfor muligt, at mødes og dyrke sex uden forpligtelser. 

Virtual reality (VR) til gaming sælger mere og mere

VR-briller gør det muligt at glemme den virkelige verden og komme i en kunstig virkelighed. Her kan du spille en masse spil, som føles utrolig virkeligt, da man ikke bare kan se væk og faktisk er i den verden. Det føles som virkelighedsnær magi.