Arkiver

Sponsoreret indhold

Dette medie har stor succes med at levere nyheder og guides til blomstrende Odense

Odense er i en by i udvikling og vækst, og har for alvor placeret sig solidt på landkortet som Danmarks 3. største by. Der dukker hele tiden nye bygninger og nybyggede lejlighedskomplekser op i bybilledet, ligesom der også sker en hel del på både Odenses kulinariske og kulturelle scene.

Derfor skal medierne også følge med i de mange begivenheder der sker i Odense. Netop dette har Odenseguiden migogodense – din by i centrum – stor succes med. 

Hvor finder du den bedste burger i Odense? Hvad med den dejligste øl, hvor i Odense kan du finde den? Oghvad sker der egentlig i de kommende uger og weekender for alle de + 200.000 borgere, der bor i Odense?

Alt dette og meget mere er noget af det indhold, som migogodense.dk dagligt opdaterer deres side med. 

Hvad finder du på siden, og hvorfor er siden blevet så populær? 

På kort tid er migogodense blevet utrolig populær blandt de odenseanske borgere, og siden har på Facebook i skrivende stund 27. 469 følgere. Her er fokus på det odeanske fællesskab, og succesen skyldes i høj grad en stor interaktion mellem brugere, der flittigt liker og tagger hinanden i Facebooksidens daglige opslag. 

Foruden en masse aktuelle nyheder om begivenheder og events i Odense, kan du på migogodense.dk også finde en stor og detaljeret udført spiseguide til Odenses mange caféer og restaurationer. 

Der dukker konstant nye spisesteder op i Odense, hvorfor det ellers som beboer kan være svært at følge med i de mange kulinariske udbud i byen. 

På siden er der guides til både gourmetrestauranter i Odense, ligesom der er guides til budget- og studievenlige caféer og restauranter, kaffebarer og barer. 

Som allerede nævnt skyldes migogodenses succes, at der først og fremmest er et marked for disse nyheder. Borgerne hungrer efter hyppige nyheder om deres by Odense, således de er up to date med bylivet i Odense. Netop disse borgere engagerer sig meget i nyhederne på Facebook og læser nyhederne og de mange guides til Odense, hvorefter ordet spredes virtuelt vha. de tagger hinanden i de forskellige nyheder og guides. 

Derudover har siden fællesskabet i fokus, hvilket man ikke helt finder på samme måde på andre medier og platforme. 

Hvilke alternativer findes der?

Er du i stedet på udkig efter politiske nyheder med relevans for Odense, må du ofte desværre uden om migogodense, idet de primært har et andet fokus. 

I stedet skal du besøge Fyens.dk, der er den fælles hjemmeside for både Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis. Her finder du alle nyheder om hvad der sker rent politisk i Odense, ligesom der er live updates, f.eks. om trafikuheld, kriminalitet og andre aktuelle begivenheder i Odense. 

Du finder også andre nyheder på TV2 Fyns hjemmeside, der ligeledes leverer Odense- nyheder i både tekst- og videoformat. 

Dermed kan man sige, at siderne supplerer hinanden, og det er op til dig, dit humør og behov, hvor du vil finde dine nyheder om Danmarks blomstrende by Odense.