Arkiver

Sponsoreret indhold

Smartphones du skal holde øje med i 2019

I løbet af 2019, kommer der mange nye og interessante smartphones på det danske marked.  Indenfor meget kort tid, bliver den nye Samsung Galaxy S10 frigivet her i landet, og hvis man er en fast Samsung bruger, er dette godt nyt. Den nye S10 skulle være optimeret så meget som muligt, hvilket vil gøre det til den førende Samsung telefon på markedet.  Dette indebærer både bedre kamera og batterilevetid.

Der vil altid være en kamp imellem Apple og Samsung, og derfor er det også nødvendigt at nævne at Apple kommer med en IPhone 11 i løbet af 2019. Der er ikke blevet frigivet nogle informationer omkring hvad der bliver gjort anderledes i forhold til IPhone x, men det forventes klart at der er forbedringer hele vejen rundt. Hvis du er en kæmpe Apple fan, vil dette nok være noget man kan se frem til at købe omkring september.

Når man har nævnt de to brands ovenover, er vi også nødt til at nævne en af de nye store spillere på markedet. Huawei er blevet en populær smartphone, og Mate 20 pro, var en af de bedste smartphones i hele 2018. Derfor er der også store forventninger til Huawei Mate 30 pro. Netop denne model, vil først være klar til lancering i slutningen af 2019, omkring oktober skulle den være på markedet rundt omkring i verden.

Men hvad skal man vælge og hvorfor?

Hvis man har en IPhone fordi den er brugervenlig og har et flot design, vil man næppe vælge et andet mærke. Men når det er sagt, så er mulighederne for både Samsung og Huawei større, hvis man gerne selv vil sætte et præg på sin telefon. Apples styresystem er meget enkelt og lige til, men du kan altså ikke selv gå ind og sammensætte din telefon som var det en computer. Her er der ofte større mulighed for android telefoner, at ”designe” dem selv som du gerne vil have dem. Så hvis man gerne vil have muligheden for at nørde lidt med sin telefon, skal man nok nærmere vælge en form for android telefon, om det er Samsung, Huawei eller en helt tredje er ikke så afgørende, det hele afhænger af de præferencer man har.

Men hvor skal man så købe de her telefoner henne? Og behøver man virkelig købe det ved et teleselskab. Det korte svar er nej. Der findes mange forskellige elektronikshops i Danmark, og det er derfor nogle gange en fordel at købe sine varer igennem dem fremfor et teleselskab. Priserne er ofte skarpere og du behøver ikke at binde dig i en vis periode for at købe en telefon til en fornuftig pris. Derudover er det muligt at finde rabat koder rundt omkring på nettet, eksempelvis kan man finde Komplett rabatkoder som man kan anvende til både telefon og anden form for elektronik. Hvis man søger vidt og bredt, kan man altså spare en masse penge når man handler gadgets og elektronik, det er klart at foretrække at bruge lidt tid på at finde disse rabatter fremfor at betale fuldpris.