Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Sko fremstillet specielt til dig

Har du generelt svært ved at finde sko, hvis udseende du bryder dig om samtidig med, at de passer dig? Undgå at spilde penge på sko, der gnaver eller generer, hvis du eksempelvis har benprotese, nedsunket forfod eller generelt sarte fødder. Investér hellere i et par specialfremstillede sko, som du vil bruge langt mere. Få dine næste par sko skræddersyet hos Møller Specialsko, der befinder sig i Kolding.

Sko der giver livsglæde

Fødderne er noget vi bruger hele vores liv, så vi bør passe på dem. Gennem samarbejder mellem skomagere og bandagister kan du få rådgivning til, hvilke sko der egner sig bedst til dine fødder. Specialsko er dyrere at købe, men du vil til gengæld have glæde af dem i meget længere tid, fordi de vil give dig den helt rigtige støtte. Vælg mellem håndsyede eller semiortopædiske sko eller fabriksfremstillet fodtøj med specielle egenskaber alt efter dine fødders behov. Håndsyede sko er til dig, der har været ude for en ulykke grundet sygdom eller andet. Her skal der en helt ny slags sko til. Hvis du har hammertæer, knyster eller lignende, er semiortopædiske sko det rette valg, fordi skoene tilpasses individuelt til disse forhold. De fabriksfremstillede sko er også beregnet til sarte fødder og har derfor alle et aftageligt indlæg, som der også kan tilpasses nøjagtig til dig. Efter valg af skoform har du også indflydelse på skoens design, så de også passer til din smag. Hvis du allerede har et par sko, der mangler en smule støtte, kan køb af et par skoindlæg være løsningen på dette.

Bestil tid til at få lavet de perfekte sko

Kontakt Møller Special sko på tlf. 76 31 04 00 eller via en kontakt formular. Så kan du komme ned i butikken og få kvalitetsrig rådgivning af bandagister og skomagere med mange års erfaring. I fællesskab vil I finde de perfekte sko eller skoindlæg til dig.