Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Fasthold effektivitet og arbejdsglæde med en lækker frokostordning

Driver du virksomhed i København eller omegn, og er du og dine medarbejdere træt af at spilde frokostpausen på at hente mad eller smøre madpakke derhjemme? Så findes der en god frokostordning i København, der leverer lige til døren i arbejdstiden. Få den indført med det samme til frokostpausen i din virksomhed. Den vil ikke blot blive den lette løsning men også den lækre løsning på ensformigt usundt fastfood samt hurtigsmurt kedelige rugbrødsmadder.

Det kan betale sig

Der findes mange fordele ved at investere i en frokostordning. Dagligt glade, sunde og energiske medarbejdere er oftest mere motiveret og har overskud til at gøre en ekstra indsats på arbejdspladsen. Det kan du i højere grad sikre med et velsmagende sundt måltid i deres frokostpause. Maden varierer fra dag til dag og indeholder sæsonbaserede råvarer, så ingen frokostpause vil føles som dén fra den forrige dag. Frokostordningen vil overordnet indeholde:

  • En varm ret med tilbehør
  • To forskellige salater
  • Hjemmebagt lyst og mørkt brød
  • To slags pålæg med typisk tilbehør
  • Ugens osteanretning – onsdag
  • Ugens dessert – torsdag

Med en sådan variation mellem diverse salater, varme retter, brød og pålæg vil du og dine medarbejdere glæde jer til en ny og spændende frokost hver dag. Samtidig vil ingen længere føle sig snydt i deres frokostpause, fordi tiden går med at købe mad, hvis man ikke nåede at smøre madpakken hjemmefra.

Hvordan bestiller jeg?

Udfyld en simpel formular med nogle kontaktoplysninger på dig og din virksomhed og angiv en kuvertpris pr. person. Dermed vil der blive udarbejdet et tilbud på en passende frokostordning. Der skal være minimum 10 kuverter dagligt. Det er også muligt at starte med en prøveuge til den normale kuvertpris. Yderligere koster det ikke ekstra, hvis der skal tages hensyn til nogen former for allergier såsom laktose- eller glutenallergi. Gebyrer bliver heller ikke pålagt, hvis maden skal være vegetarisk eller vegansk.