Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Find begravelseshjælpen hurtigt online

Står du og er ansvarlig for en begravelse, der skal tilrettelægges og afholdes i Vejle eller Tørring? Så kan du nemt hente hjælp og gode råd online, så det bliver endnu lettere at komme igennem en begravelse. Ikke nok med at det kan være følelsesmæssigt hårdt, så er der samtidig mange beslutninger og praktiske ting, der skal tages stilling til, når et dødsfald indtræffer. Disse findes der online hjælp til at få overblik over.  

Hjælp i en svær tid

Tilrettelæggelse af en begravelse er energi- og tidskrævende, samtidig med at det er en tid, hvor du kan være drænet for energi grundet sorg. Det er derfor ganske almindligt at søge efter en hjælpende hånd. Lad professionelle bedemænd klare det praktiske arbejde. Ved et dødsfald skal der tages stilling til mange ting såsom kontakt til præst, kirke og forsikringsselskab samt koordinering med krematorium og kapel. Endvidere skal der bestilles blomster, vælges sang og musik til begravelsen samt udformes dødsannonce. Alle disse punkter med mere kan en bedemand være dig behjælpelig med. Der er dog nogle opgaver, du selv må tage dig af. Det kan være opsigelse af diverse abonnementer til den afdøde person. Der kan være tale om avis, telefon, licens, kabel-tv osv. Den afdødes bankkonti, kontingenter og boligsituation er også opgaver, der ligger i dine hænder. På trods af at disse opgaver ikke er en del af bedemandens arbejde, kan du modtage vejledning, eftersom de oftest har erfaring inden for disse områder. Det kunne eksempelvis dreje sig om skattemæssige forhold, som kan være udfordrende at finde rundt i.

Kontakt din bedemand døgnet rundt

Send en e-mail til info@bedemandboesen.dk eller ring til Vejle afdeling på tlf. 75 82 24 55 eller Uldum afdeling på tlf. 75 67 61 00 døgnet rundt. Efter en samtale og aftale vil der blive givet et prisoverslag på, hvad arrangementet vil koste samlet set.