Arkiver

Sponsoreret indhold

Skab varme med en hyggelig brændeovn

En brændeovn kan have flere funktioner end blot at varme hjemmet op. Den skaber gerne hygge på en kold dag, fungerer som dekoration i hjemmet eller er et samlingspunkt for familie og venner. Hos Haderslev Kolding Pejsecenter har de mange års erfaring med montering af og rådgivning om brændeovne, pejse samt træpilleovne. De kan skaffe dig en varmekilde, du vil blive glad for i mange år.

Få hjælp til at opfylde dine drømme

Skal det være en brændeovn, pejs eller en træpilleovn? Beslutningsprocessen kan virke uoverskuelig. Pris, design, størrelse samt boligens størrelse er nogle enkelte faktorer, du skal tage stilling til i dine overvejelser. Men bare rolig. Dine drømme kan sagtens gå i opfyldelse uden, at det skal være besværligt. Du vil modtage rådgivning i dit valg af varmekilde, så du får den, der fungerer bedst til dig og din bolig. Hos Haderslev Kolding Pejsecenter har de egne montører og tætte samarbejder med arkitekter og husbyggere. De kommer ud og foretager opmålinger og lader sig inspirere, så du får en varm og samtidig smuk dekorativ løsning, der passer til dig og familien.

Reducér din CO2-udledning og varmespild

Du vil blive rådgivet om den korrekte fyrring med træ, så du kan opnå CO2-neutral varme. På den måde tager du også et aktivt miljøvenligt valg ved anskaffelse af en brændeovn. Derudover kan du ved hjælp af Intelligent Heat System (IHS) mindske dit brændeforbrug med op til 50%. Med IHS kan du nemlig indstille varmen fra brændeovnen med din smartphone eller tablet, så du har den perfekte temperatur i hjemmet.

Kontakt eller kig forbi

Ønsker du sparing omkring dine overvejelser, kan du kontakte afdelingen i Kolding på tlf. 76 30 70 54 eller afdelingen i Haderslev på tlf. 74 58 22 54. Hvis mail foretrækkes, kan du skrive til koldingpejsecenter@mail.dk eller hadpejse@email.dk. Endelig kig forbi en af butikkerne og se udvalget af pejse, brændeovne eller træpilleovne.