Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Øg effektiviteten med et cloudbaseret system

Alle virksomheder har brug for at vide præcist, hvor og hvordan de tjener pengene. Med Unicontas cloudbaserede økonomisystem er det nemt at administrere alle virksomhedens aktiviteter.

Med det komplette økonomisystem fra Uniconta oplever I gennemsigtighed i arbejdet. I vælger selv, hvilke medarbejdere der skal have adgang til det komplette økonomisystem, og det er nemt at vælge funktioner til og fra, så I altid har et fleksibelt system at arbejde i.

Rapporter, der viser virksomhedens udvikling

Det er nemt at trække rapporter, som viser udviklingen i jeres virksomhed. I ændrer nemt parametre, så statistikmaterialet er en hjælp til lige præcis jeres virksomhed. Ved at have det fulde overblik får I en større sammenhængskraft, og kan vurdere, hvad I skal satse på fremover. Sammenhængskraften i en virksomhed er yderst vigtig i en globaliseret verden, hvor klar kommunikation, effektive arbejdsgange og en høj IT-sikkerhed skal gå op i en højere enhed. Økonomisystemet fra Uniconta giver jer de bedste forudsætninger for at klare jer godt i konkurrencen.

Stor sikkerhed med økonomisystemet fra Uniconta

Det unikke ved Unicontas komplette økonomisystem er, at jeres data gemmes eksternt og krypteres af Unicontas servere. Det cloudbaserede økonomisystem gør det nemt og bekymringsfrit at være medarbejder i jeres virksomhed, når der automatisk sker backup, og der ikke spildes tid med filhåndtering. Uniconta er det komplette økonomisystem, der udnytter alle ressourcerne i organisationen mest muligt. Via det cloudbaserede økonomisystem bliver alle enheder opdateret med de seneste data, og der tages automatisk backup. Det er nemt at håndtere kundelister og skræddersy fakturaerne, så Uniconta er på mange måder et åbent system, som passer til enhver virksomhed.

Udover effektiv økonomistyring er det også muligt at håndtere ordre- og lagerstyring, styre projekter, håndtere CRM og mange andre aktiviteter. Det bevirker, at alle medarbejdere føler sig inddraget i virksomhedens udvikling – og i sidste ende dens succes.