Arkiver

Sponsoreret indhold

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal på højskole eller ej? Så bliv klogere her

I dag er der alverdens uddannelsesmuligheder, og derfor kan det som ung være meget svært at finde ud af, hvad man skal. Nogle ved det fra barnsben, mens andre ønsker at prøve en masse ting af for blot at komme en smule tættere på, hvad man vil beskæftige sig med. Derfor er der mange unge, der vælger at tage på efterskole. På efterskole har man muligheden for at udvikle sig selv og sine færdigheder, hvilket skaber grobund for, at man kan koncentrere sig om, hvad man synes er sjovt, og hvad man interesserer sig for. Nogle vælger både at tage på efterskole og højskole, men det er naturligvis meget individuelt. Har du ikke været på efterskole, eller er du blot interesseret i at vide mere omkring højskoler, så kan du blive klogere på ISI højskole med idrætherunder. 

Idrætsefterskole kan skabe interesse for en idrætshøjskole

Der kan være mange grunde til, hvorfor tidligere efterskoleelever vælger at tage et højskoleophold. Nogle bliver interesseret i, hvordan efterskole idræt adskiller sig fra højskole idræt eller omvendt, mens andre blot ikke er helt færdige med at bo sammen med en masse jævnaldrende samtidig med, at man har gode muligheder for at udvikle sig som person, mens man også kan udvikle sine færdigheder og blive klogere på nye ting. 

På en idrætshøjskole kan du danne venskaber for livet 

Er du interesseret i at få nye venner, som har de samme interesser som dig, så er et højskoleophold en god mulighed for netop at kunne få et større netværk. Eksempelvis er de danske højskoler i høj kurs i udlandet, og du vil derfor også kunne danne venskaber på kryds og tværs af landegrænser, hvilket også understreger, hvilken dannelsesfase man går igennem på et højskoleophold. Derudover får man også et stort netværk på skolen, da man ikke nødvendigvis har en fast klasse, man går sammen med. Det er nemlig sådan, at du selv kan bestemme, hvilke fag og områder du vil beskæftige dig med på højskolen, hvilket i høj grad får eleverne til at snakke sammen på kryds og tværs af interesser. Dit skema dannes altså ud fra de fag, du vælger, og derfor er der ingen dage, der er ens.

Idrætshøjskole med unikke idrætsfaciliteter

Mange har en idé om, at dem der tager på en idrætshøjskole før har beskæftiget sig med idræt, men det er ikke nødvendigvis rigtigt. Ønsker du at prøve en ny sportsgren, eller er du interesseret i at udvikle dig indenfor en bestemt idrætsform, har du gode muligheder for at gøre det på en idrætshøjskole, hvor faciliteterne er unikke og indbydende. På ISI Idrætshøjskole kan du eksempelvis gå til golf, volleyball eller håndbold, mens du også kan gå på en linje, som giver dig en håndboldtræneruddannelse. De mange muligheder er altså værd at undersøge og sætte sig ind i, før man vælger, hvilken højskole man ønsker at gå på – tryk på ovenstående link og bliv meget klogere.