Arkiver

Sponsoreret indhold

Skal du investere i et ERP system?

Har du en mellemstor til stor virksomhed, så har du sikkert allerede et ERP system, men er det ikke på tide at tænke på at investere i et nyt, der er langt hurtigere og billigere end det du allerede har, eller hvis du ikke i forvejen har et ERP system er det en god ide at tænke på det. Microsoft Dynamic 365, er et nyt ERP system der er til dig der gerne vil have et overblik over din virksomheds drift.

ERP systemer hvad er det og hvordan bruges det?

Et ERP system er et økonomisystem som du som virksomhed kan bruge til at styre økonomien i, og herigennem bl.a. sende fakturaer ud til dine kunder. Men det er ikke det eneste som et ERP system kan, det kan nemlig også styre arbejdsprocesserne i forskellige afdelinger.  Du kan styre kunder, ordre, indkøb, lagerbeholdningen, produktionen, personale og selvfølgelig økonomien gennem et ERP system. Et ERP system hjælper dig til at holde et overblik over din forretning og hjælper til at organisere hvad der kommer ind og ud af virksomheden.

Fordele:

Fordelene ved et ERP system er som det første og mest vigtige, en nem mulighed for at holde styr på hvad der sker i din virksomhed, hvad der kommer ind på lager og i virksomheden og hvad der bliver sendt ud igen. Hvis du har en større virksomhed, med flere afdelinger, betyder det at i kan arbejde sammen og have alle data på et sted, så driften kan blive effektiviseret. Du kan holde øje med lønninger, transaktioner, bestillinger som kan være med til at hjælpe dig med at beslutte, hvordan at din virksomhed skal udvikle sig. F.eks. hvis kommer der mange ordre ind, så dine medarbejder skal løbe hurtigere for at nå det hele, kan det være at det er en god ide at ansætte nye medarbejdere.

Det er en fælles base for alle i virksomheden, så alle kan holde sig opdateret med hvad der sker i de andre afdelinger og i kan nemmere kommunikere med hinanden. Der er ingen unødig kommunikation imellem afdelingerne, da i ved hvad der sker hos hinanden og derfor kan i også mindske spildt tid på administration og dobbeltarbejde.

Ulemper: 

  Når der er fordele, er der også ulemper ved ERP systemer og ulemperne ved et ERP system er langt mindre end fordelene. Men den største ulempe ved et ERP system er at du er mere sårbar, når du har samlet al din data et sted, da du vil teknisk set være mere sårbar overfor hacker angreb. Men det er dog noget som du ikke skal være så bange for, da det er vigtigt for udbyderne af ERP systemer, at sikkerheden er i top og man har i dag mulighed for at opbevare sine data på egen servere også. En anden ulempe er at systemet skal opdateres, som kan være omkostningsfuldt og tidskrævende.     

Hvilket ERP system skal du vælge?

Der er flere ERP systemer som du kan vælge imellem, men et af de mest anvendte og nyeste ERP systemer er Microsoft Dynamics 365, som giver dig hurtigere responstid, det er nemmere og billigere at opgradere og der er fokus på at du får en høj data sikkerhed, der gør at dine data er i større sikkerhed end ved tidligere ERP systemer. Læs mere om Microsoft Dynamics 365, og find ud af om det er et ERP system for dig?  

Lån 400.000 til køb af nyt ERP-system

Et køb af Microsoft Dynamics 365, er en god investering i din virksomheds fremtid, da det er med til at give dig et overblik over hvordan at din virksomhed har det og hvad du kan gøre på sigt for at få din virksomhed til at vækste. ERP systemet er med til at optimere driften og effektiviteten afdelingerne imellem, da alle har adgang til de samme data. Der findes utallige af låneudbydere, så du har ingen undskyldning for at investere i et nyt ERP system, bl.a. har du mulighed for at låne 400.000 kr. hos Lendme, som du kan bruge på at opgradere dit ERP system med.