Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

WordPress giver dig et unikt design

Derfor bør du vælge en WordPress hjemmeside

Der findes mange CMS-systemer på markedet i dag. WordPress er dog det mest udbredte system i verden – og det er der mange gode grunde til. Her er der blot et par gode grunde til at vælge en WordPress hjemmeside.

Selvom WordPress er et CMS-system og disse ofte har et ry for at levere standardløsninger og designs, hvor der kun kan foretages små ændringer, så er dette ikke tilfældet med WordPress. WordPress hjemmesider kan designes fra bunden og der kan foretages alverdens ændringer i et allerede færdigt design. En WordPress hjemmeside er dermed ikke en standardløsning, men kan skræddersys på alle tænkelige måder – både i forhold til design, funktioner og markedsføring. WordPress råder nemlig over et utal af plugins og muligheder for tilpasning, så en hjemmeside kan leve op til lige de behov, du har til din hjemmeside.

WordPress-systemet er desuden meget fleksibelt og kan hele tiden optimeres og forbedres i forhold dine krav og behov. De mange plugins kan tilføje nye funktionaliteter til din hjemmeside og også disse kan tilpasses lige efter dine ønsker. WordPress-systemet gør det desuden nemt at opdatere dit design, så din hjemmeside følger med tiden.

WordPress er ikke bare et af de mest fleksible og tilpasningsparate løsninger. WordPress er også en af de mest brugervenlige systemer på markedet i dag. Det betyder at alle nemt og hurtigt kan lære at redigere i hjemmesiden uden den store uddannelse – et lille introduktionskursus i den færdige WordPress hjemmeside er nok til at enhver kan overtage styringen af egen hjemmeside umiddelbart efter det færdige design ligger klar og hjemmesiden er kommet online. En kæmpe fordel ved dette er at du aldrig skal kontakte en ekstern webudvikler og betale i dyre domme for at få tilføjet en produktside eller ændret en stavefejl i en tekst på din hjemmeside. Du kan gøre det hele selv!

Søgemaskineoptimering er essentielt i dag, hvis man ønsker at findes af potentielle kunder på nettet. WordPress hjemmesider er vellidte af søgemaskinerne og giver dermed de bedste forudsætninger for succesfuld SEO. WordPress hjemmesider har fokus på web design, indhold og hastighed – alle vigtige faktorer, hvis du ønsker at din hjemmeside skal ligge på side 1 i Googles søgeresultater. WordPress-systemet giver desuden mulighed for at lave mobilvenlige hjemmesider, som også er et meget vigtigt parameter for Google. Hvis du ikke har en mobilvenlig hjemmeside, så risikerer du faktisk at få en dårlige placering, selvom du bruger meget tid og mange penge på SEO.

Du går derfor aldrig galt i byen med en WordPress hjemmeside. Den giver dig alle forudsætninger for at understøtte din virksomheds digitale behov – og mere til! Du finder ikke et CMS-system på markedet i dag, der giver dig flere tilpasningsmuligheder eller er bedre til søgemaskineoptimering – og du finder i hvert fald ikke et system, der er mere brugervenligt. WordPress kan bruges af alle og det kan bruges til alle slags hjemmesider.