Arkiver

Sponsoreret indhold

Hvad er et webbureau?

Et webbureau er er bureau, som har kompetencer indenfor online services. Det kan være alt fra opsætning af hjemmesider, logodesigns, digital markedsføring og SEO-optimering. Et webbureau kan altså varetage mange forskellige opgaver, som kan være med til at forbedre kendskabet til en virksomhed og i sidste ende forbedre salget af produkter.

Har min virksomhed brug for et webbureau?

Man kommer ikke uden om, at der bliver lagt mere og mere vægt på markedsføring på sociale medier samt SEO-optimering, når man snakker om at brande en virksomhed. Kunderne befinder sig på nettet, så det er der, man bør opsøge dem på deres præmisser. Man kan for eksempel spørge sig selv:

  •  Hvornår man sidst har klikket videre til side to på Google, når man laver en søgning?
  •  Hvor ofte man bliver inspireret til at se nærmere på et produkt, når man scoller igennem sit yndlings sociale medie.

Ud fra de to spørgsmål skulle betydningen af sociale medier til markedsføring og SEO-optimering gerne være understreget. Og det er her, at et webbureau kan hjælpe. Det kræver tid og viden at optimere sin hjemmeside samt sociale medier, og det kræver ofte flere ressourcer, end man først lige forestiller sig; hvad er en landingsside, hvad er metatekst, hvad er SEO egentlig og hvorfor bør jeg brande min virksomhed på Facebook og Instagram, når jeg har en fysisk forretning? Det er nogle få af alle de spørgsmål som et webbureau kan besvare og finde en løsning på.

Skræddersyet løsninger

Måske har du allerede besluttet dig for at et webbureau er lige, hvad din virksomhed har brug for, eller måske vil du bare gerne vide mere om dine muligheder. Hos OnlinePlus går man ind for skræddersyet løsninger. De arbejder tæt sammen med deres kunder for at hjælpe med alt inden for udvikling og marketing, som kan hjælpe din virksomhed på den bedst mulige måde i en verden, der altid er online.