Arkiver

Sponsoreret indhold

Jernhestens mange muligheder og fordele

Vi danskere elsker at cykle. Vi er et af de lande i verden, som cykler allermest – og vi gør det året rundt. Det skyldes formentlig, at cyklen er en meget fleksibel transportform, så vi er derfor ikke tvunget til at tilpasse vores planer efter busplanen eller togtiderne. Derudover så er cyklen også en god og nem måde til at få lidt ekstra motion i hverdagen. 

En investering i en cykel er en investering i livet 

Går du også og bliver inspireret til at investere i en ny cykel? Om end du aldrig har ejet en cykel før, eller om du er professionel cykelrytter, der har cyklet hele livet, så bør du kigge forbi Rask Cykler. De har nemlig cykler til enhver smag og til ethvert formål! De sælger både børnecykler, mountainbikes, elcykler og citybikes – så der er noget til alle og enhver. Deres butik ligger placeret i Aarhus C, og hvis du vælger at købe din cykel fysisk i butikken, så får du tilmed lavet en bodyscanning, hvor der laves en personlig tilpasning af cyklen. Men bare rolig, hvis ikke du lige befinder dig i nærheden af Aarhus, så leverer de også cykler til hele Jylland og alle brofaste øer, hvor der er dag-til-dag levering. Og selvom du vælger at få cyklen tilsendt, så er den stadig fuldt klargjort og monteret, når du modtager den!

En god cykel til en god pris

Alle deres cykler sælges til en overkommelig pris, men lige nu har de også udsalg, hvor de sælger særligt billige cykler. Her har de igen et forholdsvist bredt udvalg – du kan bl.a. finde diverse damecykler og el-cykler mm. Og det er ikke bare nogle gamle modeller, de sælger ud af! Nej, de er alle sammen fra 2018 – så her kan du med fordel tage et kig, hvis du er på udkig efter en god og billig cykel.