Arkiver

Sponsoreret indhold

Opdater din boligs kloaksystem

I takt med at vi er blevet flere og flere mennesker i Danmark, og vi dermed har et langt større antal boliger i dag, end vi havde for nogle år siden, er vores kloaksystem blevet ekstra belastet.

Samtidig med den øgede belastning på vores kloaksystem, regner det også mere i dag, end det gjorde før i tiden. Mængden af regnvand er dermed steget, siden vi begyndte at måle den slags for mere end hundrede år tilbage.

Det betyder blandt andet, at flere kloaker i dag skal stå for at håndtere både regnvand og spildevand fra vores alle sammens boliger. Det er en stor belastning, og det begynder at blive et problem.

For kloakken bliver overbelastet, og det kan have rigtig uheldige konsekvenser, som eksempelvis en oversvømmet kloak.

Løsningen: få en lavet en kloakseparering

Vi har blandt andet haft kontakt med et entreprenørfirma, der laver kloakseparering i Skive og omegn. Og det er lynhurtigt blevet klart, hvorfor en kloakseparering er smart at få lavet i sin bolig.

Det forholder sig nemlig sådan, at man ved at få lavet en kloakseparering kan sikre sig, at spildevandet og regnvandet ikke længere skal via kloakken.

Efter en kloakseparering bliver regnvandet derfor ledt direkte ud i lokale vanløb og søer, så det ikke skal igennem samme rensningsproces som vores spildevand fra boligerne.

Dette er en kæmpe fordel, for så sørger vi for, at vi ikke belaster vores kloak unødvendigt meget.

Bedre for miljøet

Men ikke nok med, at du undgår en oversvømmet kloak i din bolig, så er en kloakseparering faktisk også langt bedre for miljøet, da regnvandet pludselig ikke skal renses. Det er jo en god ting, for det er godt at passe på vores miljø, så vi kan have vores elskede planet i mange, mange år endnu.

Så undersøg om en kloakseparering er det rette for dig og din bolig.