Arkiver

Sponsoreret indhold

Tech: Den nye Galaxy S10

Samsungs flagskibsmodel Galaxy S10 blev præsenteret lige før verdens mest anerkendte mobilmesse, Mobile World. Dette skete både i London og San Fransisco. I år – 2019 – kom den så på markedet. Den har kunnet forhandles i Danmark siden marts, og vi har taget et nærmere kig på telefonen.

Læs vores korte gennemgang herunder.

Flagskibsmodel efter flagskibsmodel

Vi er næsten blevet vante til at ligeså snart den nyeste model kommer på markedet, i dette tilfælde S10, så begynder man allerede at snakke om den næste udgave, og sådan ligger der et pres på tech-mastodonterne hele tiden.

Fra S9 til S10

Når man har haft fornøjelsen at være med på Galaxy bølgen, og senest også Galaxy S9 er der én ting som man bliver nødt til at starte med at notere sig. Som venstrehåndet er power-knappen en smule vanskelig – det var den på 9’eren, og det er den også på 10’eren. Du skal hele vejen om på siden af telefonen, for at anvende knappen, hvilket kan være en smule irriterende når man bruger den over hundrede gange om dagen. I princippet burde Bixby-knappen (Samsungs assistent) erstattes med Power-knappen – for det første er den mere logisk placeret på telefonen på venstre side, og generelt ligger placeret mere intuitivt der.

Det skal du især lægge mærke til

Det var lidt mere den negative start, men det ændrer nu ikke på at telefonen er helt fantastisk. Prisen er høj, men det er ikke kun Samsungs telefoner der har en højere gennemsnitspris end laptops har det i dag, men en generel ting vi har set i hele branchen – også blandt Samsungs konkurrenter.

” Til trods for den forholdsvis høje pris, så kan det med Samsungs og andre teleudbyderes finansieringsmuligheder også være muligt at give en S10 som gave. En oplagt gaveidé, hvis du har et større gavebudget, hvor det er en gave, som fungerer både til ham og hende.”

Af positive ting, bider du straks mærke i den fantastiske lysstærke klare og flotte skræm. Ydermere er den lynhurtig, der gør at man virkelig kan være effektiv, og hurtigt navigere mellem apps og tjenester. Designet er gennemført og fremstår eksklusivt.

Samsung S10 er en eminent smartphone for tech-nørden, men også blot typen der ofte er på farten, og har et behov for teknologien spiller 100%.

Andre modeller på markedet

Man ved at Apple, iPhone, kommer med deres model 11 i år, og hvis alt går som planlagt, forventer man den lander i september.

Er man hverken Apple eller Samsung fortaler, er det i høj grad også værd at bide mærke i den anmelderroste Huawei p30. Især kameraet er enestående.