Arkiver

Blog

Her er de nyeste indretningstrends

Annonce

Det kan være uoverskueligt at følge med i indretningstrends, da de er under konstant udvikling og ændring. Men det kan være relativt let at pifte liv i hjemmet ved hjælp af simple ændringer i rummene.

Hvad er trenden?

Indretningstrenden skifter hele tiden, om man er fan af de nyeste trends, er lidt af ens smagssag. Teakmøbler har i mange år haft meget vind i sejlende, men det er meget muligt at populariteten så småt falmer, i hvert fald herhjemme i Danmark. Dansk design og møbler er dog altid ret så populært, især i vores nabolande.

Implementer din egen stil

Indretningen i ens hjem skal gerne afspejle ens personlighed, og det er derfor vigtigt at implementere ens egen stil så vidt muligt. Heldigvis, så er det meget moderne at indrette hjemmets rum med et møbel eller flere møbler i lidt unormale farver. F.eks. en stue, som primært benytter sig af lyse farver kan suppleres med en grøn sofa. Den grønne farve vil udskille sig fra resten af rummet, og det er også meningen. Det får folk til at stoppe op og tænke over indretningen.

Pas på med IKEA

Der er mange fordele ved store butikskæder såsom IKEA. Prisen er billig og kvaliteten er nogenlunde, men det er ikke særlig originalt. Der er desværre rigtig mange hjem, som ligner hinanden meget fordi de mere eller mindre indeholder alt fra et IKEA-katalog. Det resulterer også i et hjem uden personlighed, og det bliver hurtigt meget kedeligt.

Selvom budgettet er stramt, så er man altså ikke nødsaget til at gå IKEA amok. Genbrugsbutikker er altid et besøg værd, og man kan nemt finde gode kvalitetsmøbler til lave priser. Derudover, så er det meget typisk, at de nyeste trends har taget inspiration i ældre designs, og man kan derfor hurtigt blive en trendsætter ved at besøge den lokale genbrugsbutik.