Arkiver

Events

Dette skal du have styr på til studenterfesten!

Bliver du student til sommer? Så er der en masse ting, du skal have styr på. Dette er selvfølgelig både i forbindelsen med skolen og de afsluttende eksamener, men derudover skal du også have styr på tingene til din afsluttende studenterfest og den efterfølgende studenteruge sammen med dine studiekammerater. Det kan virke helt uoverskueligt at skulle have styr på festen, når du står og er stresset med dine eksamener. Derfor kan du her i artiklen få et hurtigt og nemt overblik over, hvad du skal have styr på til din studenterfest.

Gæsterne til festen

Det er væsentligt at være ude i god tid, når du skal invitere gæsterne til din fest. Derfor er det en god ide at forbedrede, hvem du ønsker der skal med til din fest. Det er helt op til dig, hvem du vælger at invitere, men typisk er det familie, venner og måske også dine forældres venner. Det er meget individuelt fra student til student, men det vigtigste er, at du inviterer dem, du gerne vil have med til at fejre dig på din store dag. Efter du har valgt, hvem du vil invitere til festen, er det ellers bare i gang med at sende invitationer afsted – hvad end disse er i hånden eller elektronisk. Derudover skal du også have lavet en ønskeliste over, hvad du ønsker dig til din studenterfest. Denne kan du også nemt lave elektronisk, så dine gæster har mulighed for at købe dine gaver online – og gøre dét, at købe gave, nemmere for dine gæster.

Pynten til festen skal der også sørges for

Alt afhængig af, hvilken slags student du bliver, så er den typiske form for pynt i farverne på ens hue. Derfor er det oplagt at enten pynte festen op med blå eller rød pynt, så det rigtigt signalere, hvilken slags du bliver. Dette kan både gøres i form af lys, servietter og andet studenter tilbehør.

Mad og drikkevarer

Der er egentligt ikke noget typisk mad til studenterfesten, da det kommer op til den enkelte student, hvad der bliver serveret til festen. Dog er det typisk, at man starter med en velkomstdrink, når gæsterne ankommer til din fest. Derudover er stemningen til sådan en slags fest typisk uformel, og der bliver serveret sodavand og øl. Der er ingen regler, når det kommer til, hvad du vælger at servere til din studenterfest, så derfor skal du blot være kreativ og vælge, hvad du finder bedst at servere til din fest. Da studenterfesterne foregår om sommeren er der rig mulighed for at grille, hvilket mange benytter sig af.

Aktiviteterne til festen

Til festen vil der muligvis være taler fra dine forældre eller andre, som gerne vil lykønske dig på din store dag. Derudover er det en god ide at planlægge aktiviteter til festen, så både du og dine gæster får en rigtig sjov dag. Dette kan eventuel være i form af en omgang ølbowling eller beerpong. Det behøver slet ikke være noget stort, da festen er afslappet, og det blot handler om at have det sjovt. Hvis der er mange børn eller andre barnlige sjæle til festen, er en anden nem og god ide at medbringe en masse forskellige brætspil til festen, som dine gæster kan sidde og hygge sig med.