Arkiver

Guide

Hvilken VPN-tjeneste skal du bruge

Annonce

Der er mere end 200 virtuelle private netværkstjenester, både betalte og gratis, som folk bruger i øjeblikket. At vælge den bedste, der passer til dine behov, kan derfor være svært og forvirrende især for en person, der ikke er den teknologiske kloge. Vær opmærksom på hvilke VPN du vil bruge, da næsten alle af dem lover at holde dine data sikre, men det er kun nogle få der gør det.

Derudover er der faktorer som omkostninger, brugervenlighed og support, support til Netflix streaming og torrent-funktioner, fortrolighed og sikkerhedsfunktioner og downloadhastigheder, som du skal huske på. Denne artikel vil derfor give dig en oversigt over flere VPN-tjenester, der kan bruges afhængigt af de funktioner og det sikkerhedsniveau, du har brug for. Her kan du finde listen over de bedste VPN-tjenester.

ExpressVPN

Denne VPN indeholder talrige sikkerhedsprotokoller og krypteringsstandarder, der er egnet til anonym internetadgang. Den har over 2000 + servere spredt over 94 lande globalt. Dette er en af ​​dens største fordele. Den store distribution af servere rundt om i verden er vigtig, når det kommer til hvilken downloadhastighed det resulterer i. De protokoller, der leveres af denne VPN, er OpenVPN, IPsec og IKEv2.

Til kryptering bruger ExpressVPN en 256-bit AES-kryptering til at beskytte dine data. En anden fordel er understøttelse til mange enhedsplatforme som Windows, Android, Mac, Linux og routere. Desuden har denne VPN ingen logbogspolitik overhovedet til webtrafik eller DNS-forespørgsler.

Da de er beliggende i de britiske Jomfruøer, er de ikke bundet til nogen lovgivningsdeling, der håndhæves af regeringerne. Når det kommer til Netflix, vil ExpressVPN få dig rundt om blokeringer og begrænsninger af de mest populære streamingsider. Derfor, hvis du overvejer hvilke VPN du vil bruge, så skal ExpressVPN være øverst blandt din liste. Desuden kan du prøve denne VPN uden risiko i 30 dage, og hvis du ikke er tilfreds, kan du anmode om at få pengene tilbage.

Avast SecureLine

Avast SecureLines bedømmelse er baseret på faktorer såsom at holde forbindelseslogs, WebRTC lækager og mangel på en kill switch, bare for at liste nogle få, det er ikke så imponerende. Ligesom ExpressVPN har Avast SecureLine støtte til protokoller som OpenVPN, IPsec og IKEv2. Og på trods af at der er gode serverhastigheder, falder servicestillingen bag både NordVPN og ExpressVPN.

Hvis du overvejer Netflix, så er denne VPN absolut ikke for dig, da der ikke er nogen støtte til tjenesten. Imidlertid er der mulighed for torrenting på tjenesten, der giver dig adgang til alle de binge-værdige film- og tv-shows. Der er også en ingen login politik, men det er tvivlsomt, fordi forbindelseslogfiler, der kan bruges til at spore brugeraktivitet, gemmes på programmets servere.

Avast SecureLine har stor brugervenlighed på både desktop og mobile platforme med support til Android. Det er klart, at denne VPN-tjeneste kun skal bruges sammen med en person, der ikke har cybersikkerhed i tankerne. Hvis du dit privatlivets fred og anonymitet er en prioritet, så er der andre bedre muligheder.

NordVPN

Med over 5000 servere fordelt i 62 lande tilbyder NordVPN langt bedre sikkerhed end Avast SecureLine. Det er en VPN med det største serverantal blandt listen over top VPN-tjenester, der tilbyder en god platform til at surfe på internettet anonymt og sikkert. Den understøtter ikke kun 256-bit kryptering, men håndhæver en dobbeltkrypteringsstandard, der kombinerer to servere i en enkelt forbindelse.

Tilslutninger til NordVPN er også stensikre uden nogen form for lækage fra WebRTC. På trods af at den er lidt langsommere end ExpressVPN, er det stadig hurtigt i forhold til andre tjenester. Den har også støtte til Netflix, så du kan se det amerikanske indhold for i diverse streaming tjenester uanset din placering.

Desuden, hvis torrent er dine ting, så er NordVPN for dig, fordi den har støtte til peer-to-peer fildeling. For $ 11,95 om måneden får du adgang til disse fantastiske funktioner. NordVPN er beliggende i Panama, derfor behøver du ikke bekymre dig om lagring af data, eller udgivelse af data.

Astrill VPN

Astrill VPN er beliggende i Seychellerne og består af 335 servere fordelt på 50 lande. De har en syv-dages gratis prøveperiode, og efter det har du mulighed for at vælge enten abonnementer på $ 15,90 pr. måned, $ 11,65 for seks måneder eller $ 8.33 årligt.

Der er støtte til en bred vifte af protokoller, herunder OpenVPN, IPsec, IKEv2, PPTP samt en 256-bit kryptering. På basisplanen kan der dog kun foretages forbindelser på to enheder samtidigt, en mobil forbindelse og en desktop-forbindelse. Programmet er torrent venligt og har støtte til Netflix streaming.

En faktor, der sætter den bag de to top VPN-tjenester, er dens omkostninger. Tjenesten er dyrere sammenlignet med ExpressVPN og NordVPN. På trods af dette er Astrill VPN et fantastisk valg for nogen, der ønsker at forblive anonyme på internettet.