Arkiver

Blog

De bedste bryllupstrends

Annonce

Det traditionelle bryllup bliver konstant udfordret af den nye generation, og dertil kommer der et hav af nye trends, som kan være besværlige at finde rundt i. Der er gode og mindre gode trends, men nedenstående er vores favoritter, som i vores øjne giver rigtig god mening.

Spar på forlovelsen

Der er mange, som er begyndt at spare penge på forlovelsen, da det giver en større kapital til selve brylluppet. Den mest oplagte tilgang er at finde billige forlovelsesringe, da ringene alligevel skal erstattes med vielsesringe når man gifter sig. Fordelen ved at spare på et par ringe er desuden, at man kan bruge de besparede penge på ekstraordinære vielsesringe, som trods alt er dem, som man skal gå med resten af livet. Grundlæggende er billige forlovelsesringe til jer, som gerne vil smide pengene andre steder.  

Budgetbrylluppet hitter

Generelt er det blevet meget trendy at holde et budgetvenligt bryllup. Det ses bl.a. ved at rigtig mange holder deres bryllupsfest i haven. Der er også nogle, som beslutter sig, at blive viet i haven. Dette er selvfølgelig en smagssag, men det giver meget god mening, da man derved får en tættere og derved hyggeligere tilgang til brylluppet. Det resulterer også i, at man får et ret unikt bryllup. Her er det dog altid en god idé at have en plan b, hvis nu, at det danske vejr viser sin dårlige side på dagen. Med det sagt, så viser det sig også, at store bryllupsdekorationen er moderne, hvilket nødvendigvis ikke stemmer overens med et budgetbryllup, men på den anden side, så kan man ligeså godt gå helt amok, nu når man alligevel holder det i haven.