Arkiver

Kategorier

Sponsoreret indhold

Bliv bedre til live betting med hurtigt mobilnet

Siden smartphones kom på markedet, har internettet i stigende grad været med til at forme vores hverdag. Flere og flere af de fysiske aktiviteter rykker ind i den virtuelle verden. Det er ikke længere nødvendigt at have avisen, kalenderen, ordbogen og leksikonet liggende på skrivebordet – alt dette, og mere til, har man adgang til direkte fra mobilen. 

Underholdning er et af de markeder, som har ændret sig mest i takt med teknologiens udvikling og mobilinternettets stigende hastighed. Det har blandt andet gjort det muligt at vædde live hjemmefra. Derudover er det online væddemålsmarked blevet mere nuanceret. Nu kan man spille om meget andet end blot det endelige resultat. Hvem scorer det næste mål? Hvem bliver den næste udskiftning? Hvem laver det første touchdown? Før i tiden betød spillets start væddemålets slutning – nu om dage starter man først med at oddse på alle de største sportsbegivenheder, når spillet bliver skudt i gang. Denne form for tidspres får adrenalinniveaet til at stige, øger spændingen og tiltrækker de eventyrlystne.   

Mobilen tiltrækker spillere 

Når det kommer til live betting, så viser den mobile platform sig til at være populær blandt de danske spillere. Ifølge Spillemyndigheden, blev 49,3% af bruttospilleindtægten fra fastodds væddemål genereret gennem de mobile platforme mellem januar 2018 og december 2018. I forhold til omsætning dominerer mobilplatformen også – i 2018 blev det med hele 53,9%. De landsbaserede væddemål leder kun i forhold til antal af transaktioner: i løbet af 2018, skete 49,9% af alle indgåede væddemål offline.         

Hvis man er én af de mange danskere, som spiller på mobilen, så er hurtigt og stabilt internet værd at investere i. Det er især live betting, som afhænger af en god mobilforbindelse. Hvert sekund tæller, og et enkelt lille hak i forbindelsen kan blive årsagen til et kæmpe tab. 

Hastighed øger chancerne 

Live betting betyder, at man også skal have adgang til live streaming, hvilket kun kan ske med en hurtig forbindelse. I takt med at man følger spillets gang, skal man have mulighed for at placere eller ændre sine væddemål med lysets hastighed. Hvis internettet er dårligt, er der risiko for, at kampen bliver vist med forsinkelser. Dette kan medføre uheldige odds.

Man kan selvfølgelig også følge med i spillet via direkte TV eller computerskærm. Med to skærme har man større chancer for at vinde, da man ikke behøver at navigere væk fra betting-hjemmesiderne for at finde ud af, hvad der er sket i kampen. Ved live betting er reaktionstiden afgørende. For at vinde, skal man handle hurtigt før markedet ændrer sig igen.

Strategier fører én i mål 

Live betting adskiller sig fra de mere traditionelle væddemål, fordi man ikke har ligeså meget tid til sine overvejelser. Den bedste strategi er derfor at finde et mobilselskab, som kan levere den bedst mulige forbindelse og det hurtigste internet. Derefter skal man arbejde på at udvikle en fornemmelse for, hvornår det er klogt at placere sine væddemål. Det betyder ikke, at man skal handle med hjertet i stedet for hovedet. Tværtimod. Det er stadig vigtigt at forholde sig til fakta og analysere forløbet med en kritisk sans – det skal blot gøres hurtigt. Dette kræver talent, tid og træning.  

Hvis man er nybegynder, er det smart at starte med små beløb for at lære markedet at kende. Før hver kamp, er det en god idé at sætte sig ind i holdets styrker og svagheder. Efter hver kamp, kan man analysere sine væddemål for at forbedre sine chancer næste gang.

Hvordan ser fremtiden ud for live betting?

Som markedet ser ud i dag, så er live betting stadig begrænset i forhold til væddemålsmuligheder. Det forventes dog at ændre sig i den nærmeste fremtid. Udbyderne arbejder på højtryk for at optimere datafeed samt in-play muligheder. Snart vil man kunne vædde på hvert træk og trick – præcis som når man satser før et spils start. Indtil videre, er der dog mange andre fordele at finde ved live betting. Den største fordel er viden: om strategier og om hvem fra holdet er såret, motiveret, energisk, etc. 

Live betting kommer især til at få gavn af 5G-mobilnet, som Danmark bliver et testland for inden sommeren 2019. Det er dog først fra næste år, at forbrugeren vil kunne gavne af det. Ved at køre på andre frekvenser end de nuværende, kan 5G nå op på en hastighed som er 30 gange højere end 4G. Ifølge prognosen, vil det stå for næsten en fjerdedel af al mobiltrafik i Vesteuropa inden 2023. Selvom netværket kommer til at være en dyr fornøjelse i starten, så er der stor sandsynlighed for, at især live betting spillere vil se det som en god investering.    

Indtil 5G bliver en realitet for den almindelige bruger, må man finde den bedste 4G løsning, så man roligt kan udfolde sine live betting talenter.