Arkiver

Kategorier

Sponsoreret indhold

Se listen: De mest indtjenende computerspil lige nu

Antallet af computerspillere er steget støt de seneste ti år, og mange unge danskere spiller computer hver eneste dag. Der findes flere tusind forskellige computerspil, men hvilke er mest populære lige nu? Og hvor meget kan man egentlig tjene på at udgive et computerspil? I denne artikel får du top 5-listen over de mest spillede spil i verden lige nu.

League of Legends

League of Legends er et gratis multiplayer online battle arena spil, og spillet går ud på, at to hold med max 5 spillere på hver kæmper mod hinanden. Det gælder for holdene om at ødelægge modstandernes base.

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Hearthstone: Heroes of Warcraft er et digitalt gratis kortspil. I spillet spiller man én mod én, og man skiftes til at lægge et kort ned. Den med de bedste kort vinder. Kort er dermed hele kernen i spillet, og de repræsenterer, hvilke kræfter, karakterer og effekter spilleren kan bruge i løbet af en kamp. Der er omkring 2.400 forskellige kort tilgængelige i spillet.

Minecraft

I dette spil styrer man en figur, som kan ødelægge, placere eller lave nye blokke, lave bygninger, opfinde kreationer, bygge kunst og angribe andre, enten alene eller med andre spillere. Det overordnede mål i spillet er at samle ressourcer og bygge ting for at overleve mod monstre, der kommer frem i mørket.

Counter-Strike: Global Offensive

Counter-Strike: Global Offensive er et taktisk online skydespil, der spilles over nettet mod andre mennesker. I starten af hvert spil skal spilleren vælge, om han/hun vil være terrorist eller antiterrorist, og så gælder det ellers om at eliminere modstanderen.

Fortnite

Fortnite er et samarbejds-og overlevelsesspil, der er blevet meget populært de seneste to år. Fortnite foregår i nutiden, hvor en pludselig verdensomspændende storm har forårsaget, at 98 % af verdens befolkning er forsvundet, og zombie-lignende væsner har rejst sig for at angribe resten.

Man kan være op til fire spillere, der samarbejder om forskellige missioner, fx at samle ressourcer, opbygge befæstninger, beskytte overlevende, eller at konstruere våben og fælder.

Spillet koster ikke en krone men har alligevel slået alle rekorder største omsætning for et spil nogensinde. Virksomheden Epic Games, der står bag spillet, tjente i 2018 svimlende 2,4 milliarder dollars, eller hvad der svarer til knap 16 milliarder kroner, på spil-succesen. Det er endda mere, end hvad verdens bedste fodboldspiller Ronaldo tjente i samme år!

Har du lyst til at vide mere om computerspillenes verden, kan du læse mere i denne artikel.