Sponsoreret indhold

Likvido tager sig af dine dårlige betalere, så du kan fokusere på at skabe værdi

Når man starter en virksomhed, er det ofte med en klar vision om at skabe værdi. Man kan blive så opslugt og fascineret af sin ide, at det bliver svært at forstå, hvordan der kan opstå situationer, hvor kunden vælger ikke at betale.

Hvis man driver virksomhed, er det hovedsageligt for at skabe vækst igennem interesse, passion og engagement. Den tid og energi der bruges på virksomheden, er tandhjulene der hjælper maskineriet med at køre rundt – og hvis ikke man tror ubetinget på sig selv og sin ide, så gør kunderne det heller ikke.

Har man selv drevet virksomhed, så kender man begejstringen ved det første salg. Endvidere, når der snakkes vækst, så er salg nr. 1 lige så vigtigt som salg nr. 100. Et salg er nemlig en tilkendegivelse fra kunderne om, at produktet er det foretrukne på markedet – og det giver blod på tanden hos de fleste virksomhedsejere.

”I starten gjorde jeg det manuelt selv, fordi jeg ikke havde mange regninger.” – Lasse Vendelbo, Hr. Regnskabsfører Andersen

En af disse virksomhedsejere er manden bag Hr. Regnskabsfører Andersen, Lasse Vendelbo. Han driver et digitalt bogholderi, hvor han altid har kundernes regnskaber til rådighed, da virksomheden opbevarer alt digitalt.

På en perfekt dag koncentrerer Lasse sig om effektivt at løse bogholder-opgaver, og på den måde skabe værdi for hans kunder. Det eneste problem er, at han ikke altid, kan fokusere ekslusivt på dette.

”Jeg kan godt lide det her med, at man får en ugentlig opdatering på, hvad der er betalt, og hvad der ikke er.”

Det er desværre en realitet, at man som virksomhedsejer nogle gange løber ind i kunder, som ikke betaler deres regninger. Dårlige betalere kan være årsag til store bekymringer, da en ubetalt faktura, kan betyde, at der pludselig mangler likviditet til næste husleje, løn osv.  

Løber man ind i en dårlig betaler, så er der som udgangspunkt et stort stykke arbejde involveret i at inddrive pengene – og det var her, at Lasse Vendelbo opdagede Likvido.

Med Likvido integreret i virksomhedens regnskabsprogram, er det muligt for Hr. Regnskabsfører Andersen, at overlade behandlingen af dårlige betalere til Likvidos indbyggede rykker- og inkasso system. Dette resulterer også i en ugentlig opdatering fra Likvido, hvor der gives overblik over betalte- og ubetalte fakturaer.

Hr. Regnskabsfører Andersen går bare ind i deres regnskabsprogram og opretter en faktura, hvorefter Likvido overtager forsendelsen, opkrævning af betaling – og den sjældne rykker.

Processen er blevet effektiviseret i sådan en grad, at Hr. Regnskabsfører Andersen har inddrevet 163.000 kr. siden 1. januar, hvilket giver tid til, at Lasse Vendelbo nu kan fokusere på det han er bedst til; bogholderi.

Likvido integreres desuden uden problemer i de populære regnskabsprogrammer Billy, Dinero og E-conomic, så man fortsat kan benytte sig af de regnskabsfunktioner man er vant til.