Sponsoreret indhold

Få et grønnere kontor gennem brugen af Danske vindmøller

SPONSORERET INDHOLD UDARBEJDET I SAMARBEJDE MED NETTOPOWER

Ønsker du at bidrage til den grønne udvikling? Så har du mulighed for at støtte den grønne omstilling ved at anvende strøm fra Danske vindmøller. Du kan både benytte dig af strømmen i dit hjem og på din arbejdsplads.

Man kan glæde sig over, at danskerne er begyndt at tage mere ansvar, da valget på bæredygtig strøm er stigende. Det gør det blandt andet, fordi vi er blevet mere opmærksomme på den høje CO2-udledning samt konsekvenserne af den.

Hop med på den grønne bølge

Vores miljø tidspunkt under et enormt pres, fordi vi ikke har været gode nok til at passe på det. Heldigvis kan du være med til at gøre en forskel ved at tilvælge et el-produkt, som giver dig mulighed for at bruge strøm fra de Danske vindmøller, som bidrager til et mere klimavenligt forbug af el.

Klimavenlig strøm på arbejdspladsen

Der er typisk mange aktiviteter og processer på en arbejdsplads, der kræver strøm. Denne strøm udleder mange ton CO2, der skader vores omgivelser.

Det gælder alt fra almindelig belysning til kopimaskiner og computerforbrug. Undersøgelser viser, at 40% af al elforbrug på kontorer ligger udenfor arbejdstiden.

Ved at sikre dig et bæredygtigt energiforbrug til kontoret, har du allerede taget et stort skridt mod at gøre verden til et bedre sted at være – både for dig selv og dine efterkommere.

Det handler nemlig om at få implementeret en grønnere hverdag, hvis du for alvor skal gøre en forskel. Derfor kan du vælge et bæredygtigt produkt af el-strøm, der gør det nemt for dig at gøre din arbejdsplads til et miljøvenligt sted at være.

Udover at støtte op om en grøn omstilling, vil du også opleve, at der er kroner og øre at spare, når du ændrer på brugen af strøm på din arbejdsplads. Derfor kan du med fordel bruge lidt tid på at gøre dine medarbejderne beviste om deres elforbrug, så I sammen kan være med til at gøre en forskel.


Råd, som alle kan være med på

Der er mange ting, du kan gøre for at få en grønnere arbejdsplads. Et simpelt råd er at slukke for al strøm, når arbejdsdagen er forbi. Lyset bør slukkes i alle forladte rum og maskinerne bør sættes i dvaletilstand.

Derudover bør der skrues ned for varmen, når der luftes ud på kontoret. Mange steder bliver det ikke prioriteret særlig højt, fordi konsekvenserne ikke kan ses med det blotte øje, og fordi det skal gå stærkt.

Men hvordan hænger bedre udluftning sammen med grøn omstilling og en reducering af CO2-udledning?

Når du tænder for varmen på dit kontor, udleder du CO2. Det samme gør sig gældende, når der tændes for lyset. Der er altså mange daglige aktiviteter, der har en dårlig indvirkning på klimaet.

Hvis du har et ønske om at støtte den grønne omstilling, kan du arrangere et møde med en håndværker eller tømrer. Disse mennesker kender typisk til de forskellige muligheder på markedet, når det kommer til grøn omstilling. Derudover kan de give dig nogle gode tips og råd til, hvordan du får sat dig nogle realistiske mål, og hvordan du når i mål med dem.