Sponsoreret indhold

Nyt og flot badeværelse på ingen tid

Trænger du til forandring i hjemmet, men er ikke klar på helt vilde projekter, som indebærer både stort budget og meget planlægning? På badeværelset er et af de steder, hvor du kan lave stor forandring, men uden de store ressourcer. Få her et par tips til hvordan.

Gør klar til forandringerne

Først og fremmest skal du gøre klar til dit badeværelses makeover. Det gør du ved først at lave en hovedrengøring derinde og rykke alting ud såsom gammel sæbedispenser, opbevaringskasser osv. Del desuden alle tingene på badeværelse op i ”ting, du vil beholde” og ”ting, der skal ud”.

Shoppingtur

Derefter er det tid til det sjove. Nu skal du nemlig købe nyt til dit badeværelse. Gå eventuelt efter et farvetema til rummet. Det skal ikke blive for overdrevet, men når nogle få ting i rummet matcher i farver, gør det bare rummet mere sammenhængende og gennemført at træde ind i. Køb f.eks. en bademåtte i en fin farve. Det gør rummet mere hyggeligt og hjemlig, men det er også rart at træde ud på efter et bad. Desuden kunne du f.eks. købe en flot sæbedispenser i en matchende farve. Køb en, som du kan fylde op igen og igen. Det giver et mere eksklusivt look. Udover det, kunne du tilføje nogle grønne planter og stearinlys, som begge er med til at give en stemning af spa på badeværelset.

Problemer på vejen?

Støder ud på nogle problemer mht. selve badeværelset, eller har du opdaget, at fliserne faktisk er blevet rigtig grimme med årene? Hvis du opdager noget, som du rigtig gerne vil have lavet og alligevel har fået mod på et lidt større projekt, så find en, som kan hjælpe dig. Hvis der f.eks. er tale om flisearbejde, så find en murer, som kan hjælpe dig videre. Så bliver badeværelset helt sikkert, som du ønskede det.