Sponsoreret indhold

Sådan finder du rammerne omkring din virksomhed

Dette er en sponsoreret artikel

Som iværksætter eller selvstændig kan det være svært at finde ud af, hvordan rammerne omkring virksomheden skal se ud. For selvom der måske bare er behov for lagerplads og nogle få kontorpladser, er det ikke helt uvæsentlig, at man tager sig tid til at finde præcist det miljø, der afspejler virksomheden, og som man kan se sig selv gå rundt i størstedelen af dagtimerne i en længere periode.

I artiklen her kigger vi ind i, hvad man kan være opmærksom på, når man som selvstændig skal ud og vælge lokaler til virksomheden. Læs med videre – så er du bedre klædt på.

Find plads til dine vækstambitioner

En af de allervigtigste ting, man skal være opmærksom på, når man vælger kontorlokaler eller lagerplads, er, at der skal være plads til vækst. For det er nok de færreste, der starter en virksomhed, og som ikke har en eller anden plan om, at de skal udvide virksomheden i den nærmeste fremtid.

Men vækstplaner skal dog heller ikke være årsag til, at man sætter sig for dyrt. Og netop derfor er det også en balancegang, man bør overveje, inden man skriver under på noget – og en god hovedregel er, at man altså hellere må have lidt for lidt plads i en overgangsperiode, end man må sætte sig i en situation, hvor omkostningerne til eksempelvis leje hæmmer vækstpotentialet i en eller anden forstand.

Find et miljø og en indretning, der går i tråd med virksomhedens identitet

En anden ting, man bør være særlig opmærksom på, når man vælger lokaler, er, om de afspejler virksomheden retvisende. Sidder man i nogle lokaler, som ikke rigtig siger noget som helst om virksomheden, eller som måske giver et misvisende billede af selskabets aktiviteter eller professionalisme, er det nemlig med til på samme måde som den økonomiske byrde at hæmme vækstpotentialet.

Tag dig derfor god tid til at finde præcist de lokaler, som passer til din virksomhed. Tag gerne til 100 fremvisninger, hvis det er nødvendigt. For selvom det måske tager tid ud af din hverdag, vil det tage endnu mere tid i forbindelse med frustrationer og irritation, hvis du vælger forkert i første omgang. Du kan læse meget mere om kontor til leje og lagerlokaler i diverse indretningskataloger og iværksætterkateloger – og her er faktisk hjælp og hente, hvis man er helt på bar bund.