Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Kjoler til hverdag og fest

De fleste kvinder har én eller flere kjoler i deres garderobe. En kjole kan bruges til både hverdag, arbejde og fester, og du kan sammensætte et outfit med en kjole, så det passer til den begivenhed, du skal til. Men hvad er sommerens tendenser, når det gælder kjoler i 2019? Det kan du læse om her.

En maxikjole

Maxikjoler og maxinederdele er blevet meget populære de seneste år, og tendensen fortsætter. En maxikjole er ideel på en lun sommerdag, da den er livlig i materialet, hvilket gør, at den ikke bliver for varm at have på. 

Stærke farver

Her i 2019 er der fokus på farver. Især er iøjefaldende farver såsom diverse neonfarver blevet populære. Derudover er der også fokus på den gule farve i alle afskygninger. Det vil sige, at hvis du finder en kjole i pastelgul, skrigende gul eller en anden gul nuance, følger du sommerens trends. Det gode ved at få flere farver ind i dit look er, at du kan gøre look’et mere festligt ved at sammensætte flere forskellige farverige beklædningsdele. I hverdagen kan du derimod nøjes med enten en top eller en nederdel i de stærke farver, som du kan sætte sammen med mere neutrale farver og dermed skabe et hverdagslook, der passer til dig og din stil.

Bohemetøj

Bohemetøj har et afslappet udseende, der gør, at du kan bruge det i mange sammenhænge. En kjole i bohemestilen, er ideel som en let sommerkjole. Hos bybaunbaek.dk kan du finde kjoler i denne afslappede stil, men også kjoler, der sagtens kan bruges til diverse fester. Farverne på kjolerne er en del mere neutrale end mange af de neonfarver, som du kan se rundt omkring i tøjbutikker for tiden. Dermed kan disse kjoler være en dejlig afveksling fra pangfarverne, og måske passer de bare godt til dig.