Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Alt i abonnementer, tilbehør og priser på iPhones

Da Apple i sin tid lancerede iPhonen, var det til hujende bifald. Folk var ellevilde. Kritikerne var skeptiske, for de mente ikke, at en telefon kunne være telefon, computer og musikafspiller samtidig. De tog fejl. I dag har næsten alle iPhones, og de dominerer deres konkurrenter på smartphonemarkedet. Det gør de, fordi de er enkle uden at skære ned på funktionaliteten. Og så har de designet med sig. Derfor er iPhone så populære, og den interesse har bragt flere ting med sig. Først og fremmest har det bragt en hulens masse tilbehør med sig, som man ikke havde førhen. Kan du huske, at folk selv stylede deres betonklods-nokiaer? I dag er tilbehør sin egen industri, og du kan få alt muligt fedt for en slat. Samtidig betød iPhonens evne til at gå på nettet, at der skulle nye abonnementer til. Med data og meget andet. I dag betyder abonnementerne stadig meget, og du skal naturligvis finde et, hvor du får noget for din månedlige betaling. Sidst men ikke mindst, er der sidenhen kommet flere iPhones til.

Tilbehør til din helt egen iPhone

Det fede ved de mange muligheder for tilbehør til iPhones er, at du kan gøre din telefon personlig. Sætte dit eget præg. Din egen stil. Derudover er tilbehør også praktisk. Du kan fx vælge et cover, som også kan fungere som kortholder. Disse kan du få i lækkert læder eller andre tekstiler, som gør dem enormt moderigtige. Der er også andre muligheder for covers, hvor du praktisk talt selv kan sammensætte din telefons look. En ting, som mange bruger, er beskyttelsesglas. Touchglasset på din iPhone får hurtigt lommeridser, og hvis du taber dem, kan skærmen gå i stykker. Det sikrer beskyttelsesglasset dig mod.

Abonnement efter dine krav

Det med, at din telefon har kontakt til internettet, er fantastisk. Skal du tjekke mail? Intet problem. Sociale medier? Nemt. Downloade apps på farten? Giv den gas. Hov. Du bliver nød til at begrænse dig, hvis du ikke har nok data i dit mobilabonnement. Det er nemlig dit data, der bestemmer, hvor meget du kan bruge internettet. Nogle abonnementer tilbyder også for meget data, som du aldrig kommer til at bruge. Typisk er film- og musiktjenester tunge i dataforbrug, så hvis du bruger dem ofte, bør du lede efter et abonnement med meget data i. Til gengæld skal du være skarp og ikke købe et meget dyrt abonnement, hvis du ikke bruger internettjenester særlig meget fra din telefon. Vær desuden opmærksom på, at du kan bruge data i udlandet.

iPhones til en ordentlig pris

Et af de steder, du virkelig kan spare, er på selve telefonens pris. Billige abonnementer og billigt tilbehør er fedt, men en iPhone til en god pris, det er en helt anden liga. Du kan spare store summer, hvis du er med på, hvad du skal regne med at betale for en iPhone. Så er det med at slå til, når du ser dem på tilbud. Du kan også bruge guides, der hjælper dig.