Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Ødelagt iPhone efter festival?

iPhones kan let gå i stykker, når du er på festival. Det kan være, at der er blevet spildt øl ned i din iPhone, eller at den er blevet våd på grund af regnen og på den måde har fået en vandskade. Når man er på festival, kan man også let komme til at tabe sin iPhone. Dog er der hjælp at hente, da du kan få repareret din ødelagte iPhone hos en iPhone-reparatør. Derefter vil din iPhone fremstå så god som ny igen.  

Reparation af forskellige skader på din iPhone

Der kan komme forskellige skader på din iPhone, hvis du kommer til at tabe den. Skærmen på din iPhone kan blive knust eller flækket. Skærmen kan også blive helt sort, grå eller få forskellige farvede linjer og streger. Dette kæver en udskiftning af skærmen. Vil du forhindre fremtidige skader på skærmen, kan du få påsat et panserglas på din iPhone. 

Du kan også få repareret din iPhone udvendigt, hvis home-knappen, volume-knapperne, lydløs-knappen eller tænd/sluk knappen er gået i stykker. Taber du din iPhone, kan både frontkamera og bagkamera også gå i stykker. Det samme gælder højtaleren. Disse kan også udskiftes ved en reparation. Du kan også få udskiftet jack-stikket eller ladestikket (dock-connector), hvis disse er defekte. I mange tilfælde kan din iPhone også repareres, hvis den har fået en fugtskade fra vand, øl, sodavand eller andet væske. 

Er bagcoveret på din iPhone blevet slidt, kan du også få foretaget en udskiftning af dette, så din iPhone ser helt ny ud igen. Batteriet i din iPhone kan også udskiftes – med et nyt batteri vil din iPhone formå at holde strøm i længere tid. 

Muligheder for iPhone reparationer 

Hvad enten din iPhone er splinterny eller gammel, er det ærgerligt, hvis den bliver ødelagt. Ved at reparere din ødelagte iPhone slipper du for at bruge penge på en ny. Det er en god idé at få professionelle til at reparere din iPhone. På den måde ved du, at din iPhone er i gode hænder. Du kan kigge nærmere på de mange muligheder for iPhone-reparationer online. Hvis den er helt gal, kan du også købe en god, brugt og billig iPhone.