Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Har du oplevet forsinkede fly?

Forsinkelser kan være til stor irritation og frustration, og det er noget de fleste kan sætte sig ind i – undgå at blive snydt. Du kan have ret til kompensation på helt op til 4.500 kr. pr. passager i erstatning, hvis dit fly har været forsinket inden for de seneste tre år.

Hvis din afrejse er forsinket, kan du være berettiget til mad og drikke og telefonopringninger eller e-mails, mens du venter på din afgang.

Hvis dit fly er forsinket fra den ene dag til den anden, og du vælger at rejse den følgende dag, er du berettiget til:

  • Indkvartering (hvis du er ude af stand til at tage hjem).
  • Transport til og fra lufthavnen og indkvarteringsstedet.

Hvis du har booket en flyrejse, og du ikke når dit fly, fordi dit første fly er forsinket, vil du være berettiget til mad og logi, hvis du får brug for det.

Du vil kun være berettiget til erstatning ved forsinket fly, hvis dit fly er forsinket med tre timer eller mere på grund af omstændigheder, som ligger inden for flyselskabets kontrol. Hvis forsinkelsen skyldes eksempelvis dårlig vejr, som ligger uden for flyselskabets kontrol, er du ikke berettiget til kompensation.

Hos flypenge.dk kan de med deres erfaring professionelt hjælpe dig med at opnå din retmæssige kompensation, som kan være helt op til 4.500 kr. pr. passager. Med deres hjælp undgår du besvær og stress. Deres mission er at gøre deres kunder tilfredse og glade – så bliver de også selv glade.

Det du skal gøre er at indsende dine oplysninger og lave et hurtigt tjek for at se om flyselskabet rent faktisk skylder dig penge. Herefter skal du bare læne dig tilbage og slappe helt af, mens flypenge.dk klarer alt arbejdet for dig. Når de har vundet sagen sender de pengene til dig så hurtigt som mulig med regelmæssige opdateringer undervejs. Hvis ikke de vinder sagen, skal du ikke af med en krone – det kalder de ”no cure, no pay”. Det vil sige, at hvis du ikke får kompensation, bliver du heller ikke opkrævet noget. Så enkelt er det!