Arkiver

Sponsoreret indhold

Sådan arrangerer du den perfekte sommerfest

Skal du arrangere sommerfesten for dine venner eller kollegaer? Det kræver god planlægning at holde et brag af en sommerfest. Mangler du inspiration til, hvordan du arrangerer den perfekte sommerfest? Så er du landet det rette sted. Herunder får du nemlig en guide til, hvordan du arrangerer den perfekte sommerfest.

Hvor skal festen holdes?

Start med at finde en lokation hvor festen kan afholdes. Har I et kantineområde på din arbejdsplads, hvor festen kan afholdes? Eller er der et lokalt forsamlingshus eller lign.? Undersøg mulighederne for hvor festen kan afholdes.

Find samtidig en dato og inviter gæsterne i god tid så de fleste har chancer for at komme.

Mad og drikke skal der til

Når du har fundet den perfekte lokation, er det tid til at overveje hvilken mad, du vil servere for dine gæster. Skal det være pindemader eller tre retters menu? Vil du selv lave maden, eller skal maden bestilles udefra? Mange restauranter og cafeer tilbyder catering, hvis du vil slippe for besværet med madlavningen.

Sørg for at indkøbe rigelige drikkevarer, så baren ikke løber tør i løbet af aftenen. Køb gerne forskellige drikkevarer så der er noget for enhver smag.

Planlæg sjov underholdning til dine gæster

I løbet af aftenen er det en god ide at have arrangeret nogle sjove indslag. Skal der være dansegulv og DJ? Eller vil du booke en entertainer? Overvej hvad du foretrækker til din fest.

Du kan også vælge at købe nogle sjove spil, som dine gæster kan hygge sig med i løbet af aftenen. Køb f.eks. et sjovt spil stigegolf, kongespil eller blot et par kortspil.

Pynt bordene og lokalet festligt

Inden gæsterne ankommer, er det tid til at pynte bordene og lokalet festligt. Pynt med balloner, vimpler, serpentiner og andet festligt pynt. Det giver den ultimative feststemning, når dine gæster træder ind i lokalet.