Arkiver

Guide

Husk dette, når du pakker din kuffert

Annonce

Er du i tvivl om, hvad der er nødvendigt og godt at huske, når du skal pakke din kuffert til en rejse sydpå? Det kan være træls at skulle pakke, men ikke desto mindre, er det noget, der skal gøres. Når din kuffert skal pakkes, betyder det også, at du snart skal rejse, så det er bare med at komme i gang.

Det her er nødvendigt

Alt det praktiske. Selvfølgelig er det først og fremmest godt at have styr på det vigtigste af det hele. Skal du have printet nogle papirer, eller ligger det hele elektronisk? Skal du have vekslet penge, eller kan du bruge dit kreditkort på feriedestinationen? Og har du pakket alles pas som det første? Udover det, er det nødvendigt med både solcreme og badetøj, hvis den for alvor står på badeferie.

Det er godt at have med

Noget der ikke er nødvendigt, men som er godt at huske, er en form for underholdning på vej til og under rejsen. Der skal højst sandsynlig bruges mange timer ved både strand og pool. Det kan dog godt blive lidt kedeligt i længden, så det er godt med noget tidsfordriv. Det kan både være en god bog, et kortspil eller et andet lille spil, der er let at pakke i kufferten eller håndbagagen. Det er også rart at have med på selve turen til destinationen. Udover det, er der ikke så meget andet end alt dit favoritsommertøj og dine sommersandaler, du skal huske.

Dine rettigheder på din rejse

Når du rejser med fly, kan der ske fejl og uventede situationer. F.eks. kan dit fly bliver forsinket eller helt aflyst. Det kan være helt vildt træls, når du har gået og glædet dig længe. Men faktisk har du grundet dine passagerrettigheder ret til erstatning eller flykompensation, hvis du oplever flyaflysning eller flyforsinkelse. Flyforsinkelse erstatning.