Arkiver

Blog

Skal du sælge din bolig?

Annonce

At sælge sin bolig er et stor skridt at tage. Det betyder, at et nyt kapitel starter. Du skal ud og finde nyt hjem, måske skal du ud og købe helt nye ting, eller måske er du nødt til at rydde ud. Alt afhængig af din boligs beliggenhed og stand, kan det også godt være svært at få solgt sin bolig. Med nogle få tips, kan du dog gøre det en del mere attraktivt som køber.

Hvad er din bolig værd?

Først og fremmest er det smart at få vurderet din bolig. Hvor meget er den egentlig værd? Er det overhovedet værd at sælge den? Eller ville det være smartere at bruge penge på en renovering af huset frem for at flytte? Så lavet en ejendomsvurdering, så du er klar over, hvad du kan forvente.

Billeder og fremvisninger

Når din bolig skal vises frem, hvad end det er på ejendomsmæglerens hjemmeside i form af billeder, eller det er til fremvisninger, er det vigtigt, at din bolig står knivskarpt. Selvfølgelig skal der stadig se hjemligt og hyggeligt ud, da det kun vil være med til at øge chancerne for et salg, men der skal samtidig være ryddet, rent og indbydende. Det handler om at finde en god balance. Det behøver heller ikke at se for perfekt ud. Hvis der ser hjemligt og beboet ud, er det lettere for potentielle købere at forestille sig selv der.

De små detaljer

Ofte er det de små detaljer, der gør forskellen. Hvis du sørger for at ordne nogle af de der småting, der halter lidt, vil det gøre meget for en potentiel købers oplevelse. Det kunne være sådan noget som at få spatlet og malet de huller, du aldrig fik ordnet eller fikse den stikkontakt, som ikke sidder ordentligt. Jo mere af sådan noget, der bliver fikset, jo større er chancen for et salg.