Arkiver

Sponsoreret indhold

Den perfekte julefrokost

Står du for den årlige julefrokost på kontoret eller er det blevet din tur til at afholde for venner og veninder? Det kræver god planlægning for at det bliver en god aften, som du selv også kan nyde uden at skulle storme rundt hele aftenen. Vi giver dig her den perfekte vejledning til hvordan du får afholdt den bedste julefrokost.

Lokation for julefrokosten

Lokationen afhænger af mange ting. Hvor mange i er? Er det om for middagen eller aftenen? Måske i har et stort lokale på jeres arbejdsplads eller en af dine bekendte har et forsamlingslokale tæt på deres hjem som kan lejes for billige penge.

Jo tidligere du kan finde en lokation og få sat en dato på, jo nemmere bliver det for dine gæster at melde sig til, så du kan komme videre med planlægningen.

Maden behøver ikke at være traditionel julemiddag

Nu kommer vi til det vigtigste for hele arrangementet – maden og drikkevare. Der findes mange forskellige muligheder i forhold til at få mad til dit arrangement, men der er flere og flere som efterspørger en alternativ julefrokost menu, da vi mange gange har fået de klassiske sild, og fiskefileter.

For at du selv får en god aften, vil vi anbefale at du bestiller maden ude fra, da det ellers bliver meget du skal gøre på aftenen. Der findes muligheder for at få restauranter hjem til dig eller dit arrangement og lave lækker mad.

Drikkevare afhænger meget af selskabet. Det er billigt at købe ind til det selv, og du kan få rigtig meget alkohol for pengene. Det er selvfølgelig også muligt at få bartender ud til at danne festen. At mæske sig i lækre drinks og samtidig få den gode stemning som en god bartender giver, er en stor del af en god julefrokost.

Det vigtigste er selvfølgelig at i ikke går tør for alkohol og derfor er det også nemt at leje en bartender, så du ikke komme til at købe for lidt eller for meget.

Entertainer er prikken over i’et

Måske du ikke selv er den store entertainer eller er vild med at stå i spotlyset og skal underholde et større publikum. Derfor skal du gøre dig overvejelser omkring hvad der skal være af underholdning. Skal der være en person ud fra som underholder (tryllekunster, DJ, eller noget tredje) eller vil i hellere stå for underholdningen selv og have nogle terninger, kort og en træstubbe med søm til, klar til når maden er slut. Det afhænger alt sammen af det budget der er for festen selvfølgelig og hvor i helst vil bruge jeres penge.

Musikken er altafgørende

Musikken har en kæmpe indflydelse på stemningen. Derfor er det super vigtigt at sørger for at du har nogle højtaler som både kan spille tilpas højt til senere på aftenen, men også at du får sammensat den helt rigtige playliste, som er med til at opbygge den rigtig stemning.

Start ud med noget stille og roligt julemusik der passer til stemning og i det tempo i drikker i. Når i er færdig med t spise, skru så op for tempoet og find noget der får folk til at rejse sig og bevæge sig rundt i lokalet.