Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Står du og mangler en opvaskemaskine?

Er din opvaskemaskine gået i stykker eller har du bare brug for en ny? Det er i hvert fald uden tvivl langt sjovere at fylde en opvaskemaskine op med beskidt service, i stedet for at vaske det op i hånden. Det er derudover i mange tilfælde også mere energivenligt.

Forskellige typer af vaskemaskiner

En traditionel opvaskemaskine kan monteres, så den er indbygget eller integreret. En opvaskemaskine til indbygning er beregnet til at stå under en køkkenbordplade, hvor top- og sideplader ikke medfølger, da områderne omsluttes af køkkenelementer.

En integreret opvaskemaskine vil derimod hverken blive leveret med front, top- og sideplader, da den skal have en køkkenlåge monteret på fronten.

Modsat integrerbare opvaskemaskiner er fritstående opvaskemaskiner den type opvaskemaskine, hvor der følger front, top- og sideplader med, så du kan placere opvaskemaskinen frit i køkkenet, og uden, at den er bygget under dit køkkenbord.

Du kan også anskaffe dig en bordopvaskemaskine, der er beregnet til at kunne stå på køkkenbordet. Her kan man dog kun vaske få kuverter ad gangen, men det kan være en god løsning, hvis dit køkken ikke er så stort. Alternativt fås den traditionelle opvaskemaskine også i en smallere udgave.

Der findes også smallere opvaskemaskiner, som naturligvis er smallere en almindelige opvaskemaskiner. En almindelig opvaskemaskine har en standardbredde på cirka 60 cm. Smalle opvaskemaskiner har en bredde på cirka 45 cm.

Find den bedste opvaskemaskine – se her, hvilke opvaskemaskiner, der er bedst i test

Kapacitet og størrelsen på opvaskemaskiner

I den traditionelle størrelse fås opvaskemaskiner med plads til 12-14 kuverter. Bordopvaskemaskinen kan kun opvaske mellem 4-6 kuverter ad gangen.

Hvis du nu bor i en husstand med 4-5 personer, så vil du typisk have brug for en opvaskemaskine med kapacitet til 12-14 kuverter, mens en husstand med 1-2 personer, sagtens kan ”nøjes” med mindre.

Find din (testvindende) opvaskemaskine på testoverblikket.dk!