Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Content Partnere

Dette skal du vide, hvis du er interesseret i at prøve sports betting på hestevæddeløb

Annonce

Det kan være, at du længe har gået og overvejet, om du skulle prøve sports betting på hestevæddeløb. Det er jo også noget, som du kan tjene penge på. Måske har du allerede prøvet sports betting generelt på fodbold, men du har endnu ikke kastet dig ud i hestevæddeløb. Der er et par ting, der er gode at vide, inden du går i gang med det. Nogle af de ting vil vi belyse i denne artikel.

Derby 25

Derby 25 er blandt en af de bookmakere, som du kan spille på. Der er dog visse fordele ved at vælge derby 25, hvis du allerede er inde i betting verdenen. De samme fordele gælder faktisk også, hvis du er ny, og du bare vil finde ud af, om det er noget for dig. Denne side er faktisk i familie med Bet25 og Rød25. Det betyder, at hvis du indbetaler penge på en af siderne, så har du også de penge at spille med på de andre. Det er nemlig fælles konto balance. Det er en fordel, hvis du er ny i det, og du ønsker at prøve lidt af hvert for at se, om det er noget for dig at blive ved med at spille.

Hvordan gør jeg det?

Faktisk er der stor hjælp at hente hos bookmakerne, der også kan hjælpe dig på vej. Men du skal kort sagt først vælge en bane, derefter en spiltype og til sidst et løb. Der er så forskellige ting, som du kan spille på. Vi kan nævne to af dem her, så du har en idé:

  • Vinderen. Du kan altså odds på vinderen af det løb, som du selv har været inde og vælge.

  • Tvilling. Det handler om odds på de to heste, der kommer først ind forbi målstregen.

Spil ansvarligt | Minimum 18 år. StopSpillet: 70 22 28 25 | ROFUS.nu | Regler og vilkår gælder