Arkiver

Kategorier

Sponsoreret indhold

Information om Bitcoin

Bitcoin startede ud som en mystisk, online valuta der primært blev brugt af en lille gruppe mennesker, men i det store hele ikke var særlig kendt af offentligheden. I de seneste par år, er Bitcoin dog blevet mere og mere omdiskuteret, og flere helt almindelige mennesker er begyndt at overveje om de skulle lægge en portion penge i det. Der er også flere services der gør det nemmere at købe bitcoins og holde styr på det, såsom Bitcoin Revolution. Men hvorfor kan det være smart at købe bitcoins? Her får du nogle gode grunde til at købe bitcoin.

  1. Diversificere dine investeringer

Du kender måske allerede til aktier og obligationer (og måske endda andre investeringsformer, f.eks. P2P og crowdlending), og har en nogenlunde idé om hvad din risikovillighed er. Uanset hvad, så er det dog alfa og omega at du har en alsidig portefølje. Du skal huske at tage et kritisk blik på dine investeringer og holde øje med om du mulige har en overrepræsentation af visse aktier eller visse kategorier indenfor dine investeringer. Man skal ikke lægge alle æg i én kurv, uanset hvor meget du måtte tro på den (husk på at investering allerhelst foregår uden følelser indblandet), og det er godt at holde sig åben for andre muligheder. Bitcoin kunne netop give din portefølje lidt ekstra diversificering.

  • Et alternativ til guld

Hvis man gerne vil tage skridtet videre fra diversificering, så kan man også overveje fordelen ved at Bitcoin reelt er et alternativ til gængse valutaer. Når økonomien er usikker, så har guld længe været en sikker investering som folk vender tilbage til og holder sig til, igen og igen. Der er ingen grund til at gå i panik og forestille sig store dommedagsscenarier, men hvis du gerne vil være forberedt på større omvæltninger – eller måske endda at vores nuværende fysiske valutasystem bryder sammen, så kan Bitcoin overvejes, især hvis dine ’sikre’ investeringer måske mest bare er guld og obligationer.

  • Bitcoin bliver i stigende grad anvendt i dagligdagen

For bare få år siden havde de færreste hørt om Bitcoins, men i dag er de ved at blive mere integreret i vores dagligdag. Visse butikker og online shops accepterer betaling i bitcoins, og der er endda visse firmaer som tilbyder deres ansatte at få udbetalt deres løn i valutaen. Der er meget der tyder på at Bitcoin så småt er ved at vinde ind i dagligdagen, på trods at det er noget mere volatil end de valutaformer som vi er vant til.

 Det kan virke en anelse forvirrende når man først skal i gang med Bitcoin, men der finder masser af hjælp og guides du kan finde på nettet. Du kan både lære at trade Bitcoins helt selv, men du kan også benytte dig af automatiserede løsninger, som gør det nemmere for dig som nybegynder at komme ind på markedet. Ingen kan forudsige hvordan udviklingen bliver de næste par år, hverken med kryptovaluta, aktier eller andre investeringsformer – men på langt sigt kunne Bitcoin være et interessant alternativ.