Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Spar penge på din elregning

Du kender det nok. Der er så mange ting at bruge penge på hele tiden. Det gælder både faste udgifter, husholdning og almindeligt forbrug i hverdagen. Pengene kan hurtigt slippe op, så der ikke er flere til alt det lidt sjovere. Dog er der flere ting, du kan gøre, for at spare nogle penge i hverdagen. Der skal ikke mange små ændringer til, at det bliver til en god slat penge i det lange løb.

Installation af IHC anlæg

Hvis du ikke blot vil nøjes med nogle små ændringer i din hverdag, men gerne vil lave en lidt mere drastisk ændring, kan du investere i installation af IHC anlæg. Et IHC anlæg sørger bl.a. for, at slukke lyset efter noget tid, hvis du selv har glemt det. På den måde undgår du, at lyset står tændt hele dagen, hvis du har glemt at slukke det f.eks. Det vil spare dig for mange penge. S

Forkort din badetid

Selvom det er fristende at blive lidt længere inde i badet, så er det altså vejen til brug af spildpenge. Hvis du gør det til en vane at tage korte bade, vil det i sidste ende spare dig for nogle penge. Det er ikke noget, der vil gøre den største forskel, men hvis hele familien gør det, vil det alligevel blive til noget i det lange løb.

Lav madplaner

Noget af det, som også kan koste os en hel del, er når vi lader os friste i supermarkederne og impulskøber ting, vi ikke har brug for. Hvis I laver en madplan for hver uge, kan I planlægge tingene bedre, så I undgår for meget spild, og I kan handle efter tilbud. Samtidig med det, kan I nøjes med at handle ind færre gange i ugen, så I sjældnere bliver fristet nede i supermarkedet.