Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Forkæl dine venner med en lækker middag

I en travl hverdag, kan du hurtigt komme til at glemme nogle gange at læne dig tilbage og gøre noget af det, du faktisk nyder allermest. Sådan noget som at give dig tid til dig selv, at forkæle dig selv og være sammen med mennesker, du holder af. Det er vigtigt nogle gange at stoppe op og faktisk gøre nogle af de ting. Du kunne f.eks. arrangere en lækker middag for dine venner. Selvom det kan være svært at finde tid til, når alles planer skal matche, men det er ikke umuligt. Find en dag og begynd at forbered dig på en hyggelig aften med dine venner.

Sammensæt en lækker menu

Når først datoen er fastlagt, skal du i gang med at finde på en menu til aftenen. Hvis du vil tage den hele vejen, kan du diske op med en 3-retters menu. Hvis det er mere afslappet, kan du nøjes med én ret. Det kommer meget an på, hvor meget du vil gøre ud af det. Ses I ikke så tit, kunne det være lækkert med god mad og gerne flere retter. Selvom du måske laver tre retter, behøver det ikke være noget vildt og fancy.

Pynt et fint bord

Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af det, kan du også gå op i at dække et fint. Det er ikke fordi, det kræver en hel masse kræfter og ting og sager. Hvis du finder en fin buket blomster, nogle søde servietter og en enkel bordløber, er du allerede et rigtig langt stykke. F.eks. bordløbere som disse.

Sørg for noget underholdning

Selvom I garanteret har en masse at snakke om, kan I senere på aftenen gøre det endnu sjovere ved at hive nogle brætspil sammen. F.eks. noget hvor I spiller i par og dyster imod hinanden. Det vil til hver en tid sætte gang i stemningen.