Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

4 gode ideer til værtindegave til jul

En værtindegave er noget, som mange gøre brug af. Det er en måde at vise værtinden, at man er taknemlig over invitationen. Det er derudover også en lille sød gestus, som man bidrager med. Flere og flere er begyndt at medbringe en værtindegave til jul. Selvom der i forvejen er masser af gaver om julen, så er det alligevel en sød lille gave, som viser, at man værdsætter værtinden. Der er her samlet nogle ideer til, hvad man kan give i værtindegave.

Blomster er altid en vinder

Blomster er altid en vinder når det gælder værtindegaver. Når det er jul, er det dog ikke højsæson for blomster. Dog er der alligevel mulighed for at give en form for blomster. Der er blandt andet den kendte blomst om julen, nemlig julestjernen. Det er en blomst, som med sin røde farve giver en masse varme i den ellers kolde tid. Det er en fin lille blomst, som findes i forskellige størrelser. Udover julestjernen så kan man også være mere kreativ. Her er der tale om en juledekroration. En juledekoration er en flot dekoration, som man enten selv har lavet, eller en man har købt. Det er en flot værtindegave, som vil pynte de fleste stuer i denne kolde tid.

Hjemmebag der smager

I julen er der også masser af bagning. Dette er både brunkager, vaniljekranse, klejner osv. Der er mange julekager som er populære i de fleste danskers hjem. Når du alligevel bager til husholdningen, så er det altid en god ide at lave en ekstra potion. På den måde har du allerede en værtindegave, til den næste julefest du skal til. Udover de mange julekager så er julen også fyldt med konfekt. Konfekt der er lavet af marcipan og nougat. Her kan man også lave ekstra konfekt, som så kan medbringes til værtinden.

En god vin

Selvom man siger, at julen er børnenes fest, så skal der stadig være plads til lidt voksenfest. Til julefrokosterne flyder det som regel med alkohol i form af vin og snaps. Man vil derfor aldrig gå helt galt i byen at medbringe en flaske vin. En vin kan altid gemmes eller drikkes direkte på aften af festen. Udover en vin kan man også vælge at købe en flaske snaps. Måske endda en julesnaps, som kan sætte gang i festen. Det vil altid være et hit til den næste julefrokost.

Lys til at lyse den mørke tid op

Denne værtindegave gælder nok mest til kvinder. Julen er en mørk tid, hvor solen ikke viser sig mange timer om dagen. For at lysne denne ellers mørke tid op, så bruger vi for det meste stearinlys. En god værtindegave vil derfor være stearinlys. De findes i alle slags størrelser, farver og dufte. At købe et lys med en duft er en ekstra detalje. Man kan finde mange lys med mange forskellige dejlige dufte. Til lyset kan man købe en lysestage, hvor lyset kan stå i. Det er en perfekt værtindegave i den mørke tid.