Sponsoreret indhold

Åben hjemmet og ikke mindst døren op for nye trends

” Life is an open door”, sådan siges det at forholde sig. Døre de betyder mange ting på ekstremt mange plan. Helt højt hævet siges de at symbolisere en ny start. Døren er altså starten, og derfor er det ikke uden grund, at vi faktisk lægger mærke til døre. For en dør er langt fra bare en dør.

Det er måske lidt nemmere for enhver at forstå, når vi for eksempel kigger på øen Samsø. Samsø er kendt for deres karakteristiske, farvede, gakkede og ikke mindst humørspredende døre. De kommer i alle former, alle farver og alle slags. De er virkelig specielle og ganske særligt udvalgte. Det er de døre, som vi alle sammen er bevidste om, at vi lægger mærke til. Men her glemmer vi en helt særlig gruppe. For en gruppe som man ej skal forglemme, er de indvendige døre.

De indvendige betyder langt mere, end man tror, og valg af forskellige døre af alverdens forskellige og finurlige materialer er med til at sætte en stor fed streg under din bevidsthed i forhold til indretning- for det er en skam bare at vælge indvendige døre af ren tilfældighed, når der findes så mange, flotte og ikke mindst unikke indvendige døre i intet mindre end den bedste kvalitet.

Sæt rammerne for det stilede hjem

Der er en hårdfin grænse mellem at være stilet og have stilede ting. At være stilet er ligesom hele indtrykket af det samlede billede. Det kræver en hel del at være den stilede person. For bare fordi man har stilede ting, så er at være stilet ikke en selvfølge. Kunsten ligger i at kunne binde det hele sammen med ting, som ender med at have stor betydning- lige præcis hvad indvendige døre kan. Sæt streg under lige netop din stil med indvendige døre til ethvert hjem!