Arkiver

Kategorier

Sponsoreret indhold

Giv din café nyt liv

Hvis du er ejeren af en café eller enhver anden virksomhed, følger der et stort ansvar. Det er dit job at sørge for, at folk hele tiden er interesserede og kommer igen og igen. Hvis ikke du kan formå at gøre dit sted attraktivt og relevant, vil salget gå nedad på et eller andet tidspunkt. Hvis du vil holde din café relevant, kunne det være en idé at give den nyt liv en gang imellem.

Opdater teknikken

Først og fremmest er det rart, ikke mindst for personalet, hvis teknikken i caféen spiller. Har I en gammel dankortterminal, der driller, så invester i en ny, der kan gøre hverdagen lettere. Sådan undgår I også trælse situationer med kunder, der skal vente pga. tekniske problemer.

Nye menukort

Hvis du vælger at lave nye menukort, vil det være en både nem og billig løsning til at skabe en smule forandring i din café. Som gæst er det træls at sidde med et menukort, der ser slidt og gammelt ud. Derfor er det en god idé at forny dem somme tider. Det kan også være noget så simpelt som at finde på ny bordpynt. Hvis der altid har stået det samme på bordene, vil det være rart med noget nyt at kigge på, når gæsterne kommer.

Nye møbler

Hvis du er ude på at skabe en lidt større forandring end blot nye menukort, kan du vælge at investere i helt nye møbler, der kan give caféen et nyt look. Med en lidt større forandring, vil det kunne få folk til at snakke om det, så det spreder sig til de besøgenes venner og familie, så de får lyst til at tage ned og tjekke det nye design ud. Selvom det er en af de dyrere løsninger, vil det virkelig kunne gøre noget for stemningen i caféen.