Arkiver

Kategorier

Sponsoreret indhold

Find den perfekte dåbsgave

Barnedåben er en tradition, som betyder rigtig meget for mange. Det er en stor dag for barnet, forældrene og den øvrige familie. Hvis du skal til en dåb, vil du derfor sikkert gerne give en uforglemmelig dåbsgave, som vil være med barnet i mange år frem. Det er dog ikke nødvendigvis nemt at finde en god dåbsgave, så derfor kan du have glæde af at få inspiration til den perfekte dåbsgave.

Tips til køb af dåbsgave

Inden du bare går ud og køber en dåbsgave, er det en god idé at gøre dig nogle overvejelser, så du har de bedste chancer for at finde den bedst mulige gave. For det første er det fornuftigt, at du beslutter dig for en pris i forvejen, så du ved, hvor meget du har at give for og derfor nemmere vil kunne overskue de mange muligheder.

Der er ingen regler for, hvor dyr en dåbsgave skal være, og det kommer måske også an på din relation til familien. Du kan altid spørge nogle af de andre gæster til råds, hvis du gerne vil vide, hvor deres prisleje ligger.

En anden vigtig ting er at have fuldkommen styr på de praktiske ting, som for eksempel hvad barnet skal hedde. Hvis du har planer om at give en gave med navn på eller en indgravering, går det nemlig ikke, hvis du bruger det forkerte navn eller staver det forkert.

Selvom du finder på en fantastisk dåbsgave, vil der altid være en risiko for, at der er andre der har tænkt samme tanke og kommer med præcis den samme gave. Derfor er det til enhver tid en god idé at få byttemærke på gaven, så forældrene og barnet ikke står tilbage med flere af de samme ting.

Populære gaveidéer

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan give til en barnedåb. Der er dog nogle ting, der altid falder i god jord og af samme grund er ekstremt populære. Dette gælder blandt andet dåbsgaver i sølv, der nemlig emmer af god kvalitet og holder i uendelig tid. Her kan der for eksempel være tale om sparegrise, smykkeskrin og en masse andre ting.

Da dåben jo er dagen, hvor barnet får sit navn, er det også et hit at give gaver med navn. Det kan for eksempel være et smykke, hvor navnet er indgraveret eller en navneplakat med barnets forbogstav.