Arkiver

Kategorier

Sponsoreret indhold

Online trend: Måltidskasser i kraftig vækst

Der ses en stigende tendens til, at markedet for måltidskasser boomer frem i Danmark. På nuværende tidspunkt vokser det eksplosivt, og det tyder på, at måltidskasser vinder mere og mere frem hos børnefamilierne.

Måltidskasserne leveres til døren

Én af de helt store grunde til at måltidskasser er blevet så populære er, at det er en stor hjælp for danske børnefamilier, der har en travl og presset hverdag.

Med en måltidskasse får du alle ingredienser leveret sammen med ugens menu og opskrifter til alle måltider. Du slipper derfor for at planlægge madplaner og handle ind i supermarkederne. Det hele bliver leveret direkte til din dør.

Det gør, at flere og flere leverandører træder ind i markedet i dag. Aarstiderne er dog stadig den største spiller på markedet og tilbyder økologiske måltider til danskerne.

Alt handler om convenience

Måltidskasser vinder frem, fordi der er fokus på convenience. Det skal være så nemt for danskerne, og det er dét, som måltidskasser kan.

Måltidskasser løser mange af de gængse problemer, der ses hos travle familier. Du mindsker din tid i supermarkedet og får til gengæld tilbudt færdigløsninger, hvor det hele er samlet i en måltidskasse.

På den måde bliver der frigivet masser af tid, fordi madlavningen pludselig bliver hurtigt klaret i hverdagene. Kokkene hos leverandørerne sørger for, at opskrifterne er simple, nemme og hurtige at følge.

Uden at gå på kompromis med, at du skal have en skøn smagsoplevelse – hver gang!

Når du får leveret en måltidskasse, slipper du for at stresse over, hvad aftensmaden skal være i aften. Det udtænker kokkene for dig og sørger for, at du hver uge får en lækker og varierende menu.

Leverandørerne fortsætter med at vokse markant år for år

Der findes i dag et stort udvalg af leverandører på måltidskasse markedet. Det gælder leverandører såsom Aarstiderne, Skagenfood, RetNemt, Simple Feast, Kokkens Hverdagsmad og Den Grønne Asparges.

Alle leverandører tilbyder en række måltidskasser, som rammer forskellige segmenter. Det gør, at du kan finde en måltidskasse, uanset hvilket behov du har.

Væksten hos leverandørerne understreges også ved, at de enkelte leverandører udvider sortimentet ved at tilbyde flere og flere nichemåltidskasser.

Det tæller eksempelvis vegetariske måltidskasser, børnevenlige måltidskasser, klimavenlige måltidskasser, slanke måltidskasser og økologiske måltidskasser.

På den måde kan du se måltidskasser som en hjælp i din hverdag, der gør det nemmere for dig at opretholde din livsstil og dine behov i hverdagen.

Sammenlign udvalg og leverandører

I takt med at antallet af leverandører og markedet for måltidskasser stiger kraftigt, er der også kommet sammenligningstjenester frem.

Hos Måltidskasser Online kan du danne dig et overblik over måltidskasserne fra leverandørerne og sammenligne dem i forhold til priser, tilbud og udvalg.

På den måde kan du hurtigt finde frem til, hvilken måltidskasse du foretrækker at prøve. På siden kan du samtidigt finde gode rabatkoder og tilbud, så du kan spare lidt penge på din første måltidskasse.

Det gode er, at du ikke binder dig til et fast abonnement, så hvis du vil prøve nogle forskellige måltidskasser, har du rig mulighed for det. Dermed kan du vælge, at du eksempelvis vil prøve én leverandør den ene uge og en anden leverandør den næste uge.

Den færdige løsning til de særligt travle

Det er forskelligt fra leverandør til leverandør, hvad måltidskasserne indeholder. Som udgangspunkt får du leveret alle råvarerne i din måltidskasse, hvor der også medfølger en menu og simple opskrifter til alle måltiderne.

Men der eksisterer også leverandører såsom Simple Feast og Kokkens Hverdagsmad, der tilbyder færdiglavede måltider, som du blot skal opvarme og anrette.

Hos Simple Feast gør det sig gældende, at du kan vælge enten 3 vegetariske eller veganske måltider, som leveres til din dør. Disse tager maks. 10 minutter at tilberede.

Hos Kokkens Hverdagsmad får du også leveret færdiglavede mad, som er på forhånd klargjort af kokke. Disse tager typisk 20 minutter at opvarme, men de skal enten have en tur i ovnen eller på komfuret.

Uanset hvilken løsning du vælger, vil du opleve, at der er særligt fokus på convenience løsningen, så det bliver så nemt og enkelt for dig som overhovedet muligt.

Det er også derfor, at du skal ses måltidskasserne som en investering i din hverdag. De vil nemlig mindske nogle af de tidskrævende opgaver, som du har i din hverdag nu.

Til gengæld giver måltidskasserne dig en række fordele.

Der er mange gode grunde til den store vækst

Først og fremmest får du alle måltiderne leveret lige til din hoveddør og kan straks gå i gang med at lave et lækkert måltid, når det passer dig. Uden du skal bruge hele aftenen i køkkenet.

For det andet bruger du mindre tid i supermarkedet på at handle og stå i kø lige efter en lang arbejdsdag. Den tid kan du i stedet bruge på at være sammen med din familie, og hvad der giver værdi for din hverdag.

En tredje fordel er, at du med tiden vil opleve, at du får meget mere overskud og energi. Det hænger sammen med, at der er et væsentligt pres, der er mindsket i din hverdag.

Derudover får du også dækket alle dine behov for vitaminer og mineraler med måltidskasserne. Når leverandørerne hver uge planlægger ugens menu for dig, tager de hensyn til, at måltiderne skal være varierende og sunde.

De fleste sørger også for, at du hver uge får leveret et måltid med fisk. Det gør, at alle måltiderne er meget næringsrige og mættende for dig på den gode måde.

Så hvorfor er måltidskasser så populært?

Markedet for måltidskasser boomer frem, fordi det er med til at tage presset fra mange familier.

Børnefamilierne har aldrig haft så travlt, som de har i dag. Der skal arbejdes fra 8-16, hentes børn, handles ind, laves mad og meget mere.

Tiden med børnene begrænses derfor væsentligt.

Mange af disse problemer løses med måltidskasser, der til gengæld giver energiske og nærværende forældre, der kan bruge tiden sammen med børnene i stedet.

Mange af måltidskasserne fås børnevenlige og med simple opskrifter, hvorfor børnene også nemt kan være med i madlavningen.