Arkiver

Sponsoreret indhold

Vær vinterklar med disse fem tøjartikler

Når kulden kommer til Danmark, kommer den med tryk på. Der går sjældent længe, før det føles som Nordpolen, når du venter på bussen eller skal i supermarkedet. Når kulden rammer, stiller det krav til din garderobe. Hvis du trænger til at opdatere din garderobe, kan du låne penge til det her. Det, at tøjet holder dig varm, er meget vigtigt, men vinterkulden giver også anledning til at tage noget tøj på. Vintermode er vidunderligt. Det er nemlig årstiden, hvor du kan vise dig frem fra din mest elegante sider, uden du skal gå rundt og fryse.

Sæsonen for overtøj

I kampen mod kulden, er det nødvendigt med noget overtøj, der holder din overkrop varm. Det er alfa og omega, at det ikke bare er pænt, men at det også kan klare de udfordringer, den danske vinter stiller dig. Derved ikke sagt, at der ikke er tøj, der kan klare begge dele til perfektion. Når du skal sætte vinteroutfittet sammen, kan du roligt overveje:

  • Den lange uldfrakke. Uldfrakken er en klassiker i, du oftest ser i sort, og den holder dig helt sikkert varm. Det kan til gengæld godt give udfordringer, når det regner.
  • Den korte dunjakke. Dunjakken har noget på hjerte, og den tager sig godt ud i mange, forskellige farver.
  • Parkajakken. Den populære parkajakke passer til alle garderober og ser brandgodt ud på en uhøjtidelig og let måde.

Fantastisk fodtøj

Når det bliver koldt, kommer du til at fryse, hvis du beholder dine sneakers fra sommeren på. Brug i stedet årstiden til at få fødderne i nogle af de lækre støvler, der passer til kulden. Det er for eksempel:

  • Den høje snørestøvle. Du kan ikke altid trække i snørestøvlen, selvom den er fantastisk. Udnyt muligheden.
  • Chelsea støvlen.  En altid elegant måde at holde fødderne varme. Overvej, om du gerne vil have foringen i uld.