Arkiver

Sponsoreret indhold

Hvorfor bruge bitcoins?

Bitcoins er ikke en betalingsform, som accepteres mange steder, men alligevel er den meget udbredt, som online valuta. Denne valuta bruges til investeringer og er blevet den mest kendte kryptovaluta verden over. Mange kender ikke til begrebet og derfor er bitcoins ikke så udbredt, som det kunne have været. Der er en udbredt usikkerhed vedrørende penge i forbindelse med internettet. Det betyder blot uvidenhed, for hvis du overholder nogle sikkerhedsregler, så er det muligt at begive sig online med valuta, uden at blive snydt. Herunder kan du læse mere om hvad bitcoin egentlig er.

1.      Du er ikke afhængig af banken

Hvis du ønsker at benytte dig af bitcoins, så skal du vide, at der ikke er nogen fysisk bank, som ser dig over skulderen og skal acceptere dine køb. Det betyder derfor, at du kan overføre beløb til hele verden på under 10 minutter. Der er nemlig ingen overførselstider, dette går direkte videre til modtageren. Der er heller ingen høje transaktionsgebyrer. Det er blot få cents, men det er selvfølgelig en fordel for dig, at tjekke op på nøjagtigt hvor mange penge der er tale om, så du er helt indforstået med bitcoins inden brug.

2.      Ingen fysiske penge

Kender du det med at du ikke har alle dine penge samlet et enkelt sted? Du har nogle i banken, nogle derhjemme og måske nogle et helt tredje sted. Bitcoin er som tidligere nævnt en online valuta, og er derved ikke fysiske penge, men penge du har online. Bitcoins kan du finde på din mobil, tablet eller computer og kun du, skal holde styr på dem. Bitcoins er altså kommet, og alt tyder på, at de bliver det helt nye, så køb bitcoin nu, og derved undgår du at skulle holde på fysiske penge, som har en tendens til at forsvinde alle steder hen.

3.      Du kan handle overalt i verden

Når du sender penge på tværs af landegrænser, er det ofte forbundet med megen usikkerhed. Med der er meget snak om sikkerheden af kryptovaluta, og at du kan handle hurtigt og sikkert med hele verden. Med den hurtige overførselstid du kan opleve med bitcoins, så kan du betale folk på den anden side af jorden med samme hastighed, som du kan betale din nærmeste i din egen familie. Snakken om sikkerhed kommer sig af sikkerheden ved, at kryptovaluta styres på militært sikkerheds niveau. Du skal blot sikre dig almindelige forholdsregler såsom at sikkerhedskopiere din tegnebog. Det er her også en god ide at kryptere den og sikkerhedskopiere den med jævne mellemrum. Hos CryptoRunner kan du blive klogere på bitcoins og kryptovaluta.

4.      Du kan undgå flere fejl i udregningen

Da bitcoin-systemet fungerer online, er udregninger lavet af højtstyrede matematiske systemer, således du kan undgå fejl i udregninger eller valutamanipulation. Da du ikke handler med en mellemmand, gør det også transaktionerne anonyme og det er derved nemmere at undgå identitetstyveri, da din wallet-app kun tilhører dig.