Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Det skal du lave, når du keder dig

Det er sjældent ret spændende at kede sig. Hvis du har en dag, hvor du har svært ved at finde på noget at lave, kan du få nogle idéer her. Der er nemlig som regel en masse at lave, men det er bare lige med at finde på noget. Det afhænger også meget af dit humør, hvor vilde ting du har lyst til at lave.

Shopping på sofaen

Hvis du har brug for en dag, hvor du kan slappe af, men hvor der alligevel sker en smule, kan du slå dig ned på sofaen og shoppe lidt nyt fra din computer. Du kan f.eks. købe helt nye ting til din bolig, hvis du savner lidt nyt liv i din indretning. Det kan være alt fra en ny vase til kunstplakater. I hvert fald er der noget hyggeligt over, at du slet ikke behøver uden for en dør for at sidde og shoppe lidt til dig selv.

Ryd op i dit klædeskab

Når du keder dig, er det helt oplagt at bruge tiden på nogle lidt mere praktiske opgaver, som du ellers normalt udskyder. Du kan starte med at kigge rundt omkring i din bolig og se, om der er noget, som du kunne ordne. Hvis du f.eks. har et meget rodet klædeskab, der godt kunne trænge til en kærlig hånd, kunne det blive dagens projekt. Det er den slags aktiviteter, der ikke er specielt sjove i momentet, men som til gengæld er virkelig rart at få klaret og giver dig en god følelse efterfølgende.

Ring til en gammel ven

Hvis du har en ven eller veninde, som du ikke har snakket med længe, kan du ringe til ham/hende. Det er altid hyggeligt at få en snak med en, som du ikke har hørt fra længe. Måske I ovenikøbet kan mødes til en kop kaffe eller lignende.