Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Undgå, at din elcykel bliver stjålet

Der er ikke noget værre end at få sin cykel stjålet. Pludselig er din måde at komme hjem på forsvundet, og du har ingen anelse om, hvem der har gjort det. Cykler er desuden heller ikke billige, og det kan godt være hårdt ved pengepungen at skulle købe en ny. Elcykler er ofte lidt dyrere end andre cykler, fordi de er udstyret med en lille elmotor, der hjælper dig fremad, når du har brug for det. Læs mere på elcykelinfo.dk. Det gør det bare endnu mere surt, når cyklen bliver stjålet. Men en ordentlig lås gør meget. Og så er det aldrig en dårlig idé at være forsikret.

Gør det til et umuligt projekt for tyvene

En god cykellås gør det til et stort projekt for cykeltyve at stjæle din elcykel. Hvis du bor inde i en større by, betyder det, at der er meget mindre chance for, at den bliver stjålet, fordi cykeltyvene arbejder med et relativt kort tidsvindue. En lås, der ikke sådan lige er til at få klippet op, betyder, at det tager for lang tid. Det kan betyde, de bliver opdaget, hvilket tyvene naturligvis vil undgå. Overvej, om du vil have en lås, der låser din cykel fast til eksempelvis et skilt eller lignende for at gøre det endnu sværere.

Vær dækket ind

Hvis din elcykel bliver stjålet, bliver det hurtigt dyrt, fordi elcykler af natur er lidt dyrere end andre cykler. Derfor er det rigtig godt at sørge for, at du er dækket ind ved din forsikring. De fleste elcykler er dækket af en normal indboforsikring. Mange forsikringsselskaber har dog en øvre grænse for, hvor dyr cyklen må være. Tjek din indboforsikring for at se, hvad din grænse er. Det gælder dog ikke, hvis din cykel kan køre hurtigere end 25 km/t – så skal du have en ansvarsforsikring, der dækker din cykel.