Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Black Friday

Black Friday er et koncept hvor de fleste butikker holder ekstra åben i forbindelse med at de giver store rabatter. Formålet er at forbrugerne får store besparelse samtidig med at butikker henter store summer hjem i omsætning. Det er altså i de fleste tilfælde til en win/win situation – i hvert fald hvis butikkerne formår at sælge nok. For at butikkerne kan tjene penge, er de nemlig nødsaget til at sælge en del mere end hvad de plejer.
Konceptet er amerikansk, og er efterhånden blevet fuldt ud integreret i Danmark i løbet af de senere år. Alle storcentre, hjemmesider og gågader er rent kaos på Black Friday. Og skulle det ikke være nok, så er vi også begyndt at indføre Cyber Monday, som altså er mandagen efter Black Friday, hvor man endnu engang kan opleve rigtig gode tilbud!                                          

Gavejagten på Black Friday

Black Friday er placeret den sidste fredag i november måned. Dette gør dagen ideel til at gøre store besparelse på gavejagten, der for de fleste først indtræder i december måned. Så har du et par gode gaveidéer klar ved hånden, så er det helt klart en fordel at komme afsted til Black Friday!
Har man ikke den store lyst til at bevæge sig ned i sit lokale storcenter eller gågade, så kan man med fordel også benytte internettet til at handle på Black Friday. Det skal dog siges, at man skal være ude i god tid, da onlinebutikkerne allerede åbner op for salget kl. 00.00. Ofte er der også en online kø til de store butikker, hvorved man kan ende med at sidde og vente i op til en time på at komme igennem. Så kend dine tidspunkter, og hav en plan for hvad du skal gå efter allerede inden Black Friday starter! Få tilsendt ønskelisterne lidt tidligere. Så kan du helt sikkert spare lidt penge i december – og alt er vel værd at tage med.

De mest fordelagtige at købe på Black Friday?

Det er næsten indenfor alle produktgrupper at man kan spare penge på Black Friday. Der er dog visse grupperinger der er mere fordelagtige at gå på jagt efter end andre.
Elektronik er altid utroligt populært på Black Friday. Det er det fordi at det er noget man sjældent køber, og derved udnytter de besparelse man kan hente på Black Friday. Det er lidt forskelligt hvor de store besparelser ligger på elektronikken. Generelt er der meget lidt at spare på hardware. Butikkerne tjener i forvejen ikke meget på at forhandle hardware. Derfor kan det af samme grund heller ikke give store besparelse derpå. Telefoner og fjernsyn er der til gengæld en del at hente på. Kæder som Power og Elgiganten plejer typisk at have gode tilbud på mobiltelefoner og smart-tv’s. Det er i hvert fald værd at holde øje med deres tilbudsavis op til Black Friday!
Tøj er helt sikkert et sted hvor der er store besparelse at hente. Butikkerne har generelt stor avance på tøj, specielt hvis det eget mærke. Derved kan de også køre større besparelse. Her kan det være en fordel at handle hos de store butikker som Zara og H&M som reelt set har fordelagtige priser i forvejen, samtidig med at de selv producerer tøjet. Der er ofte op til 50% at spare på disse sider!