Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Bedste kontinentalseng

Få den allerbedste søvn med en kontinentalseng. Kontinentalsenge er blevet utrolig populære, faktisk blandt de mest populære senge på markedet lige nu, og det er der bestemt også god grund til. Med en kontinentalseng får du ekstra god komfort, hvor du ligger højt og behageligt. Vi bruger rigtigt mange af vores timer i vores seng, når vi sover – men sengen bliver for mange også brugt i de vågne timer. Her er en kontinentalseng den perfekte til de dovne søndage, hvor du bare ikke gider at stå op.

En kontinentalseng har et luksuriøst og lækkert look. Den har derfor både stil og komfort – den bedste seng som du virkeligt har lyst til at være i, både i de vågne og sovende timer.

Sengen udstråler blødhed, elegance og kvalitet med et moderne design, en forrygende komfort, og så leveres den i flere forskellige størrelser! En seng, hvor funktion og design går op i en højere enhed.

Der er ikke flere søvnløse nætter, hvis du vælger at investere i en kontinentalseng, da du herved vil få den perfekte skønhedssøvn, hver dag – en kontinentalseng holder dig ung og sund ved, at du vågner hver dag veludhvilet og ikke mindst veltilpas!

Kontinentalsenge har oftest tre madraslag: En boxmadras i bunden, springmadras i midten og topmadras på toppen. Find et billigt alternativ på topmadrasser her.

Du kan for det meste også fås med eller uden sengegavl, alt efter dine egne personlige ønsker.

Når du vælger den madras, der skal være i din seng, skal du tænke på hårheden. Hårheden skal vælges med udgangspunkt i din vægt, og egentligt ikke så meget andet.

Hvis du vejer under 75 kg, skal du vælge en madras med medium hårdhed, hvis du vejer over 75 kg, skal du vælge en madras med fast hårdhed. Hvis du derimod vejer over 95 kg, er det bedst at vælge en seng med multipocketfjedre.